Dział Ogólny > Aktualności

PES4 - setny puchar dnia z super nagrodami

(1/3) > >>

newsman:
  Historia serwisu, zapewne jak każdy pamięta rozpoczeła się od Pro Evolution Soccer 4. Od tamtego czasu co roku wychodzą nowe odsłony tej gry,ale PES4 nigdy nie umarło. Śmiało można powiedziećm iż jest to klasyka tej serii gier.Mam zaszczyt ogłosić, że 03 lutego 2008 roku zostanie rozegrany setny turniej dnia. Z tej okazji opiekunowie Marynarz i Marconti złozyli się i ufundowali Wam wspaniałe nagrody na ten turniej. A o to co do wygrania:Za 1 miejsce gracz otrzyma  Za 2 miesce gracz uniesie w góre  Za 3 miejsce gracz otrzyma...Trzeba przyznać, że nagrody robią wrażenie. Regulamin turnieju i więcej szczegółów znajdziesz REJESTRACJA lub LOGOWANIE. Zapraszamy do zabawy, a o wynikach turnieju nie omieszkamy poinformować Was.

vivi27:
Jak to mówią im starsze tym lepsze (nie tylko wino) Pes4 tyle lat już trwa i jeszcze długo będzie zródłem naszej rozrywki...Dzięki całej załodze strony REJESTRACJA lub LOGOWANIE za trwanie i organizacje - oby jak najdłużej..Nagrody hm oby częściej i nie tylko z okazji jubileuszu...

maciek_pl:
pod wrażeniem jestem zaangażoania adminów, ze sami poświeclili swoja kase dla was...

Indy22:
Ja takze jestem pod wrazeniem tych nagrod.
A kiedy takie nagrody beda w PES6?

marynarz:
Mysle ze i tak bardzo duzo zarzad daje nam graczom ;) Nawet nie zdajemy sobie sprawy...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej