Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
World Clubs Patch 1.2 -nowy dodatek do pes2008
Matip125':
WOW :D Ale baniowy patch!!! Tak wogole to na poczatek wszystkim polecam :D Wypas ze japierdziele :D
A wiec: Proste jak nie wiem co... Jak dajesz instalacje... Zainstaluj to World Club Patch Graphics iWorld Club Patch 1.2 Optionsfile w folderze z gra... Z GRA nie w IMG tylko ogolnie z gra... I pozniej zostaw... I w Kitserverze znajdzesz cos takiego jak IMG !!! I to wszystko bedziesz musial wrzucic z img z patcha do gry... Tam zobaczysz jest pelno folderow... ALE OGOLNIE PATCH KOZAK !!!!!!!! COS PIEKNEGO !!!!!! Jak narazie najlepszy ze wszystkich patchy jakie wyszly ;)
darek7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWOW :D Ale baniowy patch!!! Tak wogole to na poczatek wszystkim polecam :D Wypas ze japierdziele :D
A wiec: Proste jak nie wiem co... Jak dajesz instalacje... Zainstaluj to World Club Patch Graphics iWorld Club Patch 1.2 Optionsfile w folderze z gra... Z GRA nie w IMG tylko ogolnie z gra... I pozniej zostaw... I w Kitserverze znajdzesz cos takiego jak IMG !!! I to wszystko bedziesz musial wrzucic z img z patcha do gry... Tam zobaczysz jest pelno folderow... ALE OGOLNIE PATCH KOZAK !!!!!!!! COS PIEKNEGO !!!!!! Jak narazie najlepszy ze wszystkich patchy jakie wyszly ;)
--- Koniec cytatu ---
THX wilkie a jeszce jedno pytanie " pozniej zostaw... I w Kitserverze znajdzesz cos takiego jak IMG !!! I to wszystko bedziesz musial wrzucic z img z patcha do gry... " czyli zkopiować ? czy przez program ej a mógłbys mi wrzucic te pliki jak : bo ja ich nie mam w grze pesie w img : rv_s.img rv_i.img rv_g.img rv_f.img
Matip125':
Taak ooo... Tam masz IMG w srodku w tym folderze Kitserver... I zobacz jakie tam masz pliki podmienic przez AFS'a i pozniej nie usuwaj tego kitservera jak wszystko wrzucisz... Niech on sobie bedzie ;) Masz podmienic za pomoca AFS'a: cv_0.img; cv_1.img; rv_e.img... Reszty nie, bo to jest jak ktos ma francuska, wloska czy jaka tam wersje PES'a... Poradzisz sobie :)
darek7:
OKOOOOOOOOOOOOOOO wielkie dzieki matip juz podmieniam i zaraz gram jak zadziałą to napsize :D 8)
darek7:
Super juz mam zajebiozski patch tylko jest jeszce jeden problem a mianowicie mam juz wszystkie herby ligi niemieckiej a nie mam nazw piłkarzy niemiieckich tylko sa hiolenderscy ? co zrobic
Nawigacja
[#] Następna strona