Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Patch do Scottish Premier League do PES 2008

<< < (2/3) > >>

Matip125':
Hehe :) masz tutaj dam Ci screen zebys nie mowil ze sie "PUSZE" niepotrzebnie :D hahahaha
Tutaj ma wszystko chodzic sprawnie  i ma nie byc niedzialajacych linkow!! Bo za jakis czas nie bedzie tego newsa na glownej, wiec ludzie beda sciagac z forum.. A na forum jak widac link nie dziala ;] Wiec nie musisz sie szarogesic ;) Nardzur ja tu trzmam, a nie Ty ;) okey??

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Ziemo25:
Taki screen dużo nam nie powie,a poza tym ja wstawiłem to na stronę główną, a jeśli coś sie edytuje na stronie głównej to nie zmienia się to na forum spytaj admina jak nie wierzysz  ;) NADZORCO   >:(  8)

Matip125':
REJESTRACJA lub LOGOWANIETaki screen dużo nam nie powie,a poza tym ja wstawiłem to na stronę główną, a jeśli coś sie edytuje na stronie głównej to nie zmienia się to na forum spytaj admina jak nie wierzysz  ;) NADZORCO   >:(  8)

--- Koniec cytatu ---

No lol :D Nie wierzyliscie to wam pokazalem, ze dziala.. A na drugi raz tak zrobicie zeby wszystko dzialalo bo nie bede wszystkiego pozniej po was poprawial ;) hehe a co Ty myslisz ze ja nie dodaje newsow :D hehe Chlopaki no nie moge z was :) a to nie bylo do Ciebie tylko do KAKA_22 :)

Kaka_22:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEHehe :) masz tutaj dam Ci screen zebys nie mowil ze sie "PUSZE" niepotrzebnie :D hahahaha
Tutaj ma wszystko chodzic sprawnie  i ma nie byc niedzialajacych linkow!! Bo za jakis czas nie bedzie tego newsa na glownej, wiec ludzie beda sciagac z forum.. A na forum jak widac link nie dziala ;] Wiec nie musisz sie szarogesic ;) Nardzur ja tu trzmam, a nie Ty ;) okey??

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

--- Koniec cytatu ---

No to chyba słabo ci to wychodzi. :( A ten cały screen coś ci nie wyszedł :-\

Matip125':
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo to chyba słabo ci to wychodzi. :( A ten cały screen coś ci nie wyszedł :-\

--- Koniec cytatu ---

Dobra, poprawione i juz nie musicie tak kozaczyc ;]
pzdr.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej