Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

E.V.O.L.U.T.I.O.N. Patch II -najnowszy patch do pes2008

(1/10) > >>

newsman:
Patch czyli co miśki lubią najbardziej. Dziś ukazał się  na REJESTRACJA lub LOGOWANIE patch E.V.O.L.U.T.I.O.N. Patch II . Jest to jedna z lepiej wykonanych prac, która zawiera w sobie mnóstwo nowości takich jak:- oryginalne nazwiska zawodników- oryginalne nazwy klubów- oryginalne stroje- prawdziwe nazwy stadionów- cała Bundesliga- nowe piłki- nowe menu- nowe bandy- nowe korki- kilkadziesiąt twarzy dla najlepszych piłkarzy- prawdziwe nazwy lig i pucharówDrużyny i ligi znajdujące się w patchu[*]Premier League[*]Ligue 1[*]Serie A[*]Primera Division[*]Bundesliga[*]Others A / B:Slavia PragAnderlechtClub BruggeDinamo ZagrebCopenhagenSteaua BukarestOlympiacosPanathinaikosAEK AthensRosenborgWisla KrakówBenficaPortoSporting LisbonSpartak MoscowZenit St. PetersburgCelticRangersRed Star BelgradeAIK SolnaCSKA MoskauShakhtor DonezkGöteborgBesiktas;FenerbahçeGalatasarayDynamo KievBaselRiver PlateSao PauloBoca JuniorsLA Galaxy[*]Others C:Eredivisie REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

włodi89:
Byłby tak ktoś łaskawy i napisałby jak to wgrać? Bo ja nie mam zielonego pojęcia :)

Matip125':
REJESTRACJA lub LOGOWANIEByłby tak ktoś łaskawy i napisałby jak to wgrać? Bo ja nie mam zielonego pojęcia :)

--- Koniec cytatu ---

1.Otwórz cv_0.img z folderu IMG (tam gdzie mamy gre zainstalowana) przez AFS explorer.
2.Kliknij Action, a potem Import Folder (wybierz wypakowany folder)
3.Na pytanie:You need to rebuild the AFS file to insert them. Do you want to rebuild the AFS file? Odpowiedz YES (po polsku znaczy to TAK)
4.Jako nową nazwę wpisz cv_0new.img i zapisz go w folderze IMG.
5.Czekaj, aż cv_0new.img się "zrebuilduje"
6.Gdy wyskoczy zdanie: AFS regenerated successfully! Now files will be updated kliknij YES.
7.Do you wish to open the new file? kliknij YES.
8.Poczekaj, aż plik się wczyta.
9.Zamknij AFS explorer
10.Przejdź do Konami/pes2008/img folder i skopiuj swój cv_0.img gdziekolwiek, a następnie zmień nazwę cv_0new.img na cv_0.img.

POZNIEJ TO SAMO POWTARZAMY TYLKO ZE Z PLIKIEM O NAZWIE CV_1.IMG i RV_E.IMG

Juz masz ZIELONE pojecie :D

włodi89:
Dokładnie :) Dzięki Wielkie :)

Radom8:
Mam jescze inny problem, zainstalowałe to i niby wsztstko jest w porządku, ale nie mam stroji :(... Macie jakiś pomysł jak to rozwiązać

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej