Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Tutoriale
Polski komentarz do PES 2008 - wersja beta juz dostępna!!!!
newsman:
Niestety w najnowszym PES 2008 nie ma polskiego komentarza, jednak jest szansa aby sie pojawil. Sytuacja moze ulec zmianie dzieki pracy herubq3 oraz hojrak red devil. Zostalo przygotowane juz około 40% . Oczywiście w polskim komentarzu glosu uzycza Szpakowski i Szaranowicz, tak wiec potrzebujemy osób które znają dobrze język Angielski. Chętnych prosimy się zgłaszać na numer gg 218866 i 8275203 lub
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Higgins:
bylo by swietnie gdyby to doszlo do skutku 8)
buchos:
Taa, tylko że ja już nie mogę słuchać Szpakowskiego i Szaranowicza w telewizji to jeszcze by brakowało żebym ich słuchał w grze. Jeszcze niech Gmocha dorzucą :)
kubanix:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETaa, tylko że ja już nie mogę słuchać Szpakowskiego i Szaranowicza w telewizji to jeszcze by brakowało żebym ich słuchał w grze. Jeszcze niech Gmocha dorzucą :)
--- Koniec cytatu ---
buchos jak ci nie pasuje to nie intaluj polskiego jezyka. po co krytykujesz. ziomki odstawiaja kawal dobrej roboty a ty co? tylko zle zle zle. jak taki cwaniak jestes to sam zrob to w innej obsadzie.
PS. super z tym omentarzem. mam nadzieje ze jeszcze troszke i bedzie
buchos:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
buchos jak ci nie pasuje to nie intaluj polskiego jezyka. po co krytykujesz. ziomki odstawiaja kawal dobrej roboty a ty co? tylko zle zle zle. jak taki cwaniak jestes to sam zrob to w innej obsadzie.
PS. super z tym omentarzem. mam nadzieje ze jeszcze troszke i bedzie
--- Koniec cytatu ---
Coś ci sie chyba pomyliło czy ja gdzieś ich skrytykowałem, krytykuje Szpakowskiego i Szaranowicza, bo w telewizji powinni już dawno na emeryturę odejść. Tyle
Nawigacja
[#] Następna strona