Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
Komentarze czyli wyrażanie opinii o przeciwniku...
ThierryHenry:
panowie teraz najdurniejszy komentarz cytuje "Ja strzeliłem mu bramke nazwał mnie dzieckiem - i powiedział ze mam fuksa" wilos do sajmon86 i dał mu minusa dziecinne wypowiedzenie wilos jak masz pisac takie dziecinne komentarze to lepiej nic nie pisz :P
buchos:
Co do paxxa to nawet już nie będę komentował bo wkurza mnie ten człowiek strasznie. szkoda mojego czasu na zawracanie sobie głowy takim typkiem.
maciek_pl:
chyba zobacyzliście z tematu, a wasz problem juz się staje nudny
maciek_pl:
starajcie si epo kazdym meczu wystawiac komentarz... dzięki niem wiemy kogo wyrzucić z ligi a kogo nie :) na tej tez podstawie beda przyznawane naqgrody sezonu
WILOS:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpanowie teraz najdurniejszy komentarz cytuje "Ja strzeliłem mu bramke nazwał mnie dzieckiem - i powiedział ze mam fuksa" wilos do sajmon86 i dał mu minusa dziecinne wypowiedzenie wilos jak masz pisac takie dziecinne komentarze to lepiej nic nie pisz :P
--- Koniec cytatu ---
Coś ci nie pasuje
Gość tak do mnie powiedział - zacytowałem go poniewaz zachowywał sie dosc śmiesznie na lobby - o co ci chodzi.
Jak ja z toba śmieszny kolego zagram strzelisz mi bramke a na czacie obraże CIEBIE piszac ze jestem dzieckiem i mam fuksa i zaraz Cie roz......ole.
To to jest Twoim zdaniem OK
Co miałem napisać - złe zachowanie na lobby \. POMYŚL trochę - to nie boli
Nawigacja
[#] Następna strona