Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
Komentarze czyli wyrażanie opinii o przeciwniku...
maciek_pl:
można opisywać mecz sposób grania :) postawy :)
mrs:
ja np dostalem ostatnio komentarz neutralny od szubi'ego bez uzasadnienia dlaczego taki a nie inny.... chyba nie chodzi o to zeby oceniac bez dodania komenatarza.... wracajac do tematu pewnie minusy beda lecialy czesto za przegrany mecz(mowa o mlodszych graczach) wygrywasz mecz to jestes lama i lagujesz... jak przeciwnik wygrywa wtedy mu wszystko pasuje i nic nie pisze... ( ja tak przynajmniej mialem duzo razy) ale oczywiscie nie wszyscy( na szczescie ) bo czesto spotykam ludzi "dojrzalych" ktorzy nie wyzywaja itp.
edytowalem post poniewaz zrobilem pare literowek
Matip125':
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja np dostalem ostatnio komentarz neutralny od szubi'ego bez uzasadnienia dlaczego taki a nie inny.... chyba nie chodzi o to zeby oceniac bez dodania komenatarza.... wracajac do tematu pewnie minusy beda lecialy czesto za przegrany mecz(mowa o mlodszych graczach) wygrywasz mecz to jestes lama i lagujesz... jak przeciwnik wygrywa wtedy mu wszystko pasuje i nic nie pisze... ( ja tak przynajmniej mialem duzo razy) ale oczywiscie nie wszyscy( na szczescie ) bo czesto spotykam ludzi "dojrzalych" ktorzy nie wyzywaja itp.
edytowalem post poniewaz zrobilem pare literowek
--- Koniec cytatu ---
Dokladnie, ja juz tez wlasnie wspominalem o tym...
Negatywne kometny beda lecialy od tych ktorzy nie umieja przegrywac...
maciek_pl:
spoko wiem my co robimy...można przegrywac i dać przeciez +
FilipQ:
o widzę mój pomysł został zrealizowany:)
Nawigacja
[#] Następna strona