Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Komentarze czyli wyrażanie opinii o przeciwniku...

<< < (7/25) > >>

msciciel:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENiby wsio elegancko , ale jednak z przymróżeniem oka moim zdaniem to nie ma do końca określonego celu .O nadaniu oceny będą decydować różne czynniki :

- host rywala ,

- gra rywala ,

- postawa rywala ,

-wygrana rywala,

-sympatia badz jej brak do danego gracza

Nie wiem czy będzie można na tej podstawie wyciągać jakieś konsekwencje  wobec graczy , może jedynie dla tych co będą mieli pozytywne bo jednak plusy będą nadawane w sposób obiektywny a minusy niekoniecznie .

--- Koniec cytatu ---

Osoba ktora bedzie miala przewage negatywnych komentarzy najwyrazniej jest konfliktowa natomiast taka co ma przewage pozytywnych najwyrazniej nie stwarza innym problemow i jest dobrym przeciwnikiem.

Gattuso:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOsoba ktora bedzie miala przewage negatywnych komentarzy najwyrazniej jest konfliktowa natomiast taka co ma przewage pozytywnych najwyrazniej nie stwarza innym problemow i jest dobrym przeciwnikiem.

--- Koniec cytatu ---

No teoretycznie tak , ale to znowu będzie uwarunkowane od wielu czynników m.in od ilości głosów jakie zostaną w ogóle przydzielone , też musi być określone jakoś to , nie można kogoś karać czy też chwalić jeżeli samych ocen jego osoby będzie malutko .Po wtóre odniosę się do mojego poprzedniego posta w którym zwróciłem uwagę na brak czy też bliżej niesprecyzowany cel tych ocen , no bo z jednej strony będzie np. oceniany gracz a z drugiej zaś jakość połączenia <łącza>  ?no i moim zdaniem np. te negatywne głosy może otrzymać osoba , która niekoniecznie zasługuje na miano "czarnego gracza".

belzebub:
i tak końcową decyzje o usunięciu gracza My podejmujemy na podstawie bardzo wielu czynników , więc nie ma się czym martwić

Markus85:
Belze to tylko o usuwaniu  ;) hehe  :P

belzebub:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBelze to tylko o usuwaniu  ;) hehe  :P

--- Koniec cytatu ---

nieeee , bo o tym dyskusja że negatywne komentarze nie zawsze obiektywne będą wpływać na nasze decyzje , a tak nie jest :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej