Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
Komentarze czyli wyrażanie opinii o przeciwniku...
msciciel:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENiby wsio elegancko , ale jednak z przymróżeniem oka moim zdaniem to nie ma do końca określonego celu .O nadaniu oceny będą decydować różne czynniki :
- host rywala ,
- gra rywala ,
- postawa rywala ,
-wygrana rywala,
-sympatia badz jej brak do danego gracza
Nie wiem czy będzie można na tej podstawie wyciągać jakieś konsekwencje wobec graczy , może jedynie dla tych co będą mieli pozytywne bo jednak plusy będą nadawane w sposób obiektywny a minusy niekoniecznie .
--- Koniec cytatu ---
Osoba ktora bedzie miala przewage negatywnych komentarzy najwyrazniej jest konfliktowa natomiast taka co ma przewage pozytywnych najwyrazniej nie stwarza innym problemow i jest dobrym przeciwnikiem.
Gattuso:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOsoba ktora bedzie miala przewage negatywnych komentarzy najwyrazniej jest konfliktowa natomiast taka co ma przewage pozytywnych najwyrazniej nie stwarza innym problemow i jest dobrym przeciwnikiem.
--- Koniec cytatu ---
No teoretycznie tak , ale to znowu będzie uwarunkowane od wielu czynników m.in od ilości głosów jakie zostaną w ogóle przydzielone , też musi być określone jakoś to , nie można kogoś karać czy też chwalić jeżeli samych ocen jego osoby będzie malutko .Po wtóre odniosę się do mojego poprzedniego posta w którym zwróciłem uwagę na brak czy też bliżej niesprecyzowany cel tych ocen , no bo z jednej strony będzie np. oceniany gracz a z drugiej zaś jakość połączenia <łącza> ?no i moim zdaniem np. te negatywne głosy może otrzymać osoba , która niekoniecznie zasługuje na miano "czarnego gracza".
belzebub:
i tak końcową decyzje o usunięciu gracza My podejmujemy na podstawie bardzo wielu czynników , więc nie ma się czym martwić
Markus85:
Belze to tylko o usuwaniu ;) hehe :P
belzebub:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBelze to tylko o usuwaniu ;) hehe :P
--- Koniec cytatu ---
nieeee , bo o tym dyskusja że negatywne komentarze nie zawsze obiektywne będą wpływać na nasze decyzje , a tak nie jest :)
Nawigacja
[#] Następna strona