Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Komentarze czyli wyrażanie opinii o przeciwniku...

<< < (14/25) > >>

karwoos1:
dostalem negatywny komentarz od gracza brzylijczyka za to ze nie wpisalem wyniku bezposrednio po meczu, pozniej po 2-3 godz obgadalismy to na gg powiedzialem ze sie spieszylem itp z tego co wiem na wpisanie wyniku jest jeden dzien wiec nie ma podstaw do narzekania wiec prosze o anulowanie tego komentarza w sumie to nawet dwoch chociaz nie wpisalem jednego wyniku a zadnych zgrzytow wczesniej nie bylo; takie zachowanie jest moim zdanie totalnie dziecinne powinny byc ostrzezenia za taie zachowanie; wlasnie walcze z buchosem zeby wpisal wynik nawet screena zamiescilem ale nie bede mu dawal negatywnego komenta bo moze wlasnie nie ma 3 dzien pradu :)albo cos innego nie wiem czemu ludzie tutaj sa tacy niemili jakby kazdy chcial dosrac innemu

FC_Porto_PES6:
:P ostatnio tez mialem smieszna sytuacje wystawilem neutrala bo gosciu cal yczas na lamki gral wiec on neutral i koment odwedzieczam sie tym samym....wiec nigdy prawdziwy komentarz w takim wypadku nie padnie:Ptu panuje zasada jezeli komus wystawisz negatywa oddac ci na bank

Gattuso:
Moim zdaniem wprowadzenie tylko zrodziło wiele nowych nieporozumień dlatego też nie wystawiam żadnych komentarzy niczemu i nikomu to nie służy może tylko innych podburzyć .

Matip125':
Ja jedynie z grzecznosci jezeli ktos mi da :D hehe a tak zeby samemu to nie ;)

styku:
moim zdaniem to nawet niezły pomyśł, bo spowodował, że napewno niektórzy gracze nie są już do końca takimi wredniakami  ;)  i się powstrzymuja aby nie dostać złej notki... hehe  ;D

tak sobie napisałem... a co?  ;D ;D ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej