no nie wiem czy to jest genialny pomysł... Dam przykład:
Mecz Wiśniewski - Kowalski
Wygrywa Kowalski.
Wiśniewski jest zdruzgotany po tym jak przegrał 0;1 z Kowalskim w doliczonym czasie gry.
Kowalski normalnie potwierdził wynik i nie traci czasu na głupie użalanie i frustrację Wiśniewskiego.
Po 5 dniach(przykładowa ilość dni) Kowalski patrzy w swój profil i widzi negatywa od Wiśniewskiego, a negatyw ten jest opatrzony komentarzem typu: "szkoda gadać :/" - dostałem taki komentarz od rosiaka kiedy zagrał sobie meczyka w pes6
I powiedzcie mi co ma zrobić Kowalski? Dostał negatywa za nic, który niby świadczy o tym że gra nie fair. Admin nie cofnie tego negatywa bo nie ma takiej możliwości. Kowalski nie może już dodać negatywa Wiśniewskiemu i napisać, że wystawia negatywne komentarze bez powodu.
Tak więc Kowalski zostaje na lodzie z negatywem w profilu, a Wiśniewski cieszy się, że przykładowo Janecki nie chce grać z Kowalskim bo ten ma negatywne komentarze. Oczywiście Wiśniewski cieszy się również z tego że sam nie dostał negatywa od swojego przeciwnika za bezpodstawne zarzuty wobec gracza....
I co o tym sądzicie?
!!!! Widzicie że to jednak nie takie proste jakby się mogło wydawać.
Oczywiście rozumiem, że jest też tak, że Kowalski wystawia negatywa Wiśniewskiemu bo sobie na to zasłużył, a Wiśniewski wpisuje w jego profil negatyw za negatyw.
Ten pomysł przedstawiony przez moich poprzedników niestety nie sprawdza się w obu przypadkach... trzeba znaleźć inny sposób. Ja nie mam pomysłów. Ale jeśli skoro wymyśliliście sposób na jedną sytuację to z pewnością wymyślicie taki który obejmuje oba problemy.
PS: chyba ten ten znowu "umrze" jak reszta, w której wygłaszam długie przemówienia ;-)