Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PES2008-Patche-Orange Ekstraklasa Patch, final version

<< < (5/10) > >>

maciek_pl:
mati do dzieła :P

herubq3:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmati do dzieła :P

--- Koniec cytatu ---
a wiec skopiuj folder kitserver do głównego katalogu pes 08.jak skopiujesz folder kitserver otwórz go i wcisinij ikone "setup" i następnie instal. Stroje powinny działać

bartosch94:
zrobiłem tak i nie działa :( może dlatego że nie wgrałem  wcześniej konami patch 1,20 ???
a nie wgrałem go bo wyskakiwał błąd "operation failed error 1619"
prosze o pomoc

erokryptonim:
wszystko dziala ladnie pieknie:) nie wgrywalem nawet patcha 1.20 bo strasznie mulowato sie sciagal:P ale dziala mi bynajmniej bez tego nawet;] patch dobry chociaz nie taki jakby chcial kazdy pesowiec:) moje za: kozackie logo C+HD, stroje ekstra, transfery wszystko spox. moje przeciw: stanowczo za duzo pomaranczu:P nie ciekawe pilki, brak loga u gory ekranu druzyny ktora chcemy zagrac, mapa w tle zlewa sie zbytnio z logami OE itp, koszulki na radarze troche dziwne, no i najwiekszy minus poki co to brak dopingu Polskich kiboli oraz problemy z OE pucharem i liga nie qmam dlaczego nie ma do wyboru tego....:( mam nadzieje ze wyjdzie jakas versja final2 poprawiajaca niektore niedogodziwosci:P ale jak na OEpatch kawal dobrej roboty:) oby tak dalej; i blagam zrobcie cos z tymi kolorami:P wypowiedzcie sie i zobaczymy moze tworcy cos zmienia:) pozdro i wielkie THX!!! LP rlz

19Torca48:
hmmm popieram zaduzo pomaranczowego :D ale ogolnie patch super :D 300 razy lepszy od wczesniejszego OE. a tak apropo zrobiony jest juz ten komentarz bo kiedys sciagnolem do pes 2008 !! ale pare plikow niedzialalo wiec niewgrywalem go wogole no i przydaly by sie przyspiewki choc mam link do jakis przyspiewek ale niewiem czy do polskich tez pozdro :)))

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej