Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stadiony

PES 2008 - Świąteczne stadiony

<< < (2/3) > >>

frogas12:
to ja nie wiem jak mam to podmienic.....otwieram ggs'a robie tam file->open->otwieram cv_0.img pózniej prawym przyciskiem myszy dusze na plik stadiums_1021 bo ja nie mam unnamed tylko to właśnie.....robie import zaznaczam te 12 plikow ze stadionu HSH i od razu mi wyskakuje okienko co pisze tak:file unnamed_339.bin found...import the new file over this one?robie yes i od razu mi wyskakuje takie cos:file still too big....try inserting textures one by one in BMP format?robie yes i wyskakuje EXTERNAL EXCEPTION EEFFACE.i musze zrobic ok....a to oznacza ze nic sie nie pdomienilo.....zaden plik....pomoz mi prosze///?????

Matip125':
Jutro wrzuce to u siebie... Ale jezeli pisze try inserting textures one by one in BMP format to wydaje mi sie ze maja jakis blad w formacie wiec dupa ze stadionow bedzie  :-\ :-\ :-\

frogas12:
dobra matip to daj mi znac...........

frogas12:
wzialem sobie sciaglem menu screen manchesteru utd wzialem instrukcje taka jaka podales dle menusów podmieniolem pliki w ggs'ie i tez jak tam podmienialem to cos nie chcialo bo pisalo brak odpowiedzi no i wlaczam gre a ona nie chce sie wlaczyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!co mam robic czarny obraz sie zrobi i dupa w szafie gra sie nie chce wlaczyc!!!!!!!!!!!!!!!pomoz mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Matip125':
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwzialem sobie sciaglem menu screen manchesteru utd wzialem instrukcje taka jaka podales dle menusów podmieniolem pliki w ggs'ie i tez jak tam podmienialem to cos nie chcialo bo pisalo brak odpowiedzi no i wlaczam gre a ona nie chce sie wlaczyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!co mam robic czarny obraz sie zrobi i pupcia w szafie gra sie nie chce wlaczyc!!!!!!!!!!!!!!!pomoz mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

--- Koniec cytatu ---

Sprobuj jakies inne menusy wgrac... Aaa jak nie pomoze... To bedziesz musial jeszcze raz pes'a zainstwalowac... (chyba ze zrobiles gdzie kopier cv_0 cv_1 re_v) A co do stadionow to wyskauje mi taki sam blad  :-\

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej