Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PES08-Patche-WECN Patch Version 1.0
newsman:
Użytkownik "WECN" jak narazie chyba stworzyl największego patcha pod zwgledem rozmiaru do pobrania... Patch waży AŻ 995mb i musimy pobierac go za pomoca Torrenta. Ale umiescil w nim wszystko co mozna zedytowac w naszej grze. Miedzy innymi w patchu znajduja sie takie dodatki jak:-Orginalne nazwy wszystkich druzyn-Wszystkie transfery na dzien dzisiejszy (Offnile)-Uaktualnione formacje dla wszystkich druzyn-Nowe statystyki pilkarzy-Nowe flagi na rzutach roznych-Nowe pilki oraz orginalne ich nazwy oraz zdjecia przy wyborze-Nowe tablice wynikow-Logo powtorek "ESPN"-Stroje dla arbitrow-Nowe rekawice bramkrskie-Herby w stylu HD-Nowe tekstury duzych imprez np. Euro 2012-Nowe transparenty kibicow-Nowe zdjecia stadionow oraz prawdziwe ich nazwy-Nowy pack korkow-Nowe kitsy dla druzyn-Kilka nowych twarzy-Bundesliga w miejsce "Others B" POBIERZ
ernestinio3:
No patch świetny zapomnijcie o YNWA .
Po rozpakowaniu patch ma 1.36Gb. Z czego 860 mega to doping kibiców i to chyba najlepszy jaki kiedykolwiek słyszałem.
A właśnie online są wyświetlane poprawne nazwy drużyn EPL.
Co do transferów nie wiem nie patrzyłem jeszcze.
Wrzucę to na FireFront w paru częściach do wieczora będzie :)
ernestinio3:
Wersja graficzna i składy są wrzucone na FireFront można instalować :)
Kitserver, pdata.img, rv.e.img, save -
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
cv_1.img -
cv_0.img -
PRZYŚPIEWKI
cs.img.part1-
cs.img.part2-
cs.img.part3-
cs.img.part4-
cs.img.part5-
Sorry że tak długo ale z netem miałem problemy :)
przemo41:
a ja mam pytanko do Ciebie :P ty jak to zainstalowales miales stroje ??? bo ja jak zrobilem po kolei byly stroje i wszytko ale gra mi sie wylaczala jak wlaczalem mecz :-\ a po reinstalu to juz ALL gra tylko koszulki sa taki jak byly czyli nie oryginalne :'(
badboy23:
Wszystko jest ok tylko nazwy stadionow trzeba samemu wpisać.
Nawigacja
[#] Następna strona