Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PES 6.5 Patch v2 by Kubbas, Player-Arek & PRO-EVOLUTION.PL

<< < (11/18) > >>

Tommy612:
Maciek - a masz jakiegoś linka do aktualnego kitservera?????

wiskas:
Gratulacje dla polskiej sceny pes za wypaśny patch!Mam drobny problem  po zainstalowaniu mianowicie zamieniły się dwa guziki
kwadrat i koło jak zmienie w ustawieniach na odwrót jest ok ale tylko jak gram z komputerem na online jest dalej problem,jak znów przestawie w setting to z komputerem jest odwrotnie a na online jest ok.Dziwna sprawa.....moze ktoś ma jakąś rade?

maciek_pl:
zmien w start uistawienia konami setting i bedzie ok

pacel:
Mam spory problem z tym patchem. Zacznijmy od kitservera. Do wyboru mam tylko 37 stadionów i 13 standardowych piłek. Edycja nie działa, a jak już coś w niej przycisnę to wywala grę do windowsa, podobnie dzieje się z rozgrywkami międzynarodowymi. Często lubi się wysypać przy konfiguracji klawiszy.
Niby wszystko jest ok. podmieniam folder z grą na rozpakowany patch, instaluje kitserver i wszystko powinno grac, a nie gra. Gre mam w wersji angielskiej może w tym jest problem?

mefer:
mi nie dziala calkowicie...;( Jak ktos moze to niech napisze do mnie na gadu i powie wszystko po kolei 5664709 jestem na gadu od ok. 22 do poznia ;) Prosze o pomoc poniewaz dziala mi tylko menu przyspiewki i twarze...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej