Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

PATCH NA ONLINE

(1/8) > >>

buchos:
Mam takie pytanie?? czy są jakieś patche np. na stroje ligi angielskiej z którymi będzie można grać online ?????? Z tego co wiem to nie ma czegoś takiego ???

A i następne pytanie czy takie coś jest możliwe do zrobienia czy raczej nie ????

Matip125':
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam takie pytanie?? czy są jakieś patche np. na stroje ligi angielskiej z którymi będzie można grać online ?????? Z tego co wiem to nie ma czegoś takiego ???

A i następne pytanie czy takie coś jest możliwe do zrobienia czy raczej nie ????

--- Koniec cytatu ---

Buchos!!! Sciagniesz jakiegos wiekszego patcha i bedziesz mial stroje nie tylko dla ligi angielskiej!! Tylko dla wszystkich lig... I bedzie dzialalo online :)

buchos:
To podaj mi link do patcha na którym będą mi między innymi działać nowe stroje w trybie online. Tak np. jak wezmę manchester utd online to beda tam tez nowe stroje.

Matip125':
Ynwa 0.5 - 1.0 - 1.1 (ale 0.5 i 1.0 najepsza) wszystkie stroje; wszystkie herby orginalne; bandy; pilki; korki; murawy itd. I wszystko dziala onilne :)

buchos:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEYnwa 0.5 - 1.0 - 1.1 (ale 0.5 i 1.0 najepsza) wszystkie stroje; wszystkie herby orginalne; bandy; pilki; korki; murawy itd. I wszystko dziala onilne :)

--- Koniec cytatu ---

A to spoko zaraz sciągne sobie wersje 1.1, tylko powiedz mi tylko, chodzi mi o to dlaczego nie 1.1 tylko 1.0, przecież ten pierwszy jest najnowszy, powinien mieć wszystkie poprawki. 

Odpowiedź jak możesz to uzasadnij, dzięki z góry.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej