Osób było 70.
Na wstępie chciałem przeprosić wszystkich za wpadki organizacyjne ale tak naprawdę nie wiedzieliśmy jak będzie wyglądać sprzęt, lokal, nie znaliśmy też osobiście ludzi z G3 (organizatorzy całej imprezy). Jednak wszystko jakoś ogarnęliśmy choć problemów nie brakowało... Pady porażka, dobrze że spora liczba osób posiadała własny sprzęt.
Co do systemu rozgrywek to i tak uzyskaliśmy więcej niż było planowane. Wychodzimy z założenia, że turnieje są po to żeby pograć więcej. Lepsze kilka spotkań po 5 min w grupach niż 1 mecz w pucharówce. Dodatkowo dzięki grupom udało się ułożyć w miarę fajną drabinkę, w której promowani byli ci zdecydowanie najlepsi gracze.
No a moja gra w turnieju to śmiech, jak pewnie sporo osób wie nie gram w next-genową porażkę Konami a jedynie w PES2008 na ps2 dlatego ten turniej przeszedłem bez większego ciśnienia.
W pucharówce nie wygrałem żadnego meczu (+porażka w 1/2) - 4x przechodziłem dalej po karnych
, których starych zwyczajem po prostu nie oglądałem.
No cóż jak random to na całego, już widzę te Mistrzostwa Polski - pewnie urodzi się kolejny ra(n)domiak...
Gratulacje dla najlepszych.