...prawdopodobnie nic z tym nie da się zrobić, bo raczej żaden z adminów nie wpisze Ci tego wyniku w wyzwaniach, bo jakby jeden z nich powiedział, że to był "nasz a nie ich turniej"... a P@tryk to typowy rankingowiec
i chyba nie zniósłby goryczy porażki... i tego, że straci kilka pkt w klasyfikacji pesleague.pl...
podobna sytuacja była w tym samym turnieju z tą tylko różnicą, że poszkodowanym był właśnie P@tryk, a to jest jego post w tej sprawie:
"Mam problem z graczem PAblisso, wczoraj gralem z nim dwumecz w PES FRIEND'S TOUR , pierwszy mecz wygralem 3-0 a w drugi mecz oddal mi walkowerem ... W regulaminie bylo jasno powiedziane ze przed meczem mielismy rzucic sobie nawzajem wyzwanie , ale gracz ten powiedzial ze zrobimy to meczu , ale po pierwszym przegranym meczu napisal na ircu , ze nie rzuci wyzwania poniewaz nic nie bylo napisane o zucaniu wyzwan ( rzucone przeze mnie wyzwanie odrzucil)
Prosilbym admina o wpisanie wynikow 2 wyzwan : P@TRYK vs Pablisso (3-0) i Pablisso vs P@TRYK (0-3)
Ps. W razie watpliwosci Scorpion17 , Stykowski moga potwierdzic moja wersje"
Stykowski=Styku, akurat wtedy miałem taki nick na mIRC-u, bo byłem na dwóch naraz...
więc moja rada jest następująca: nie zawracaj sobie lepiej tym głowy bo to strata nerwów i czasu, niech Ci pozostanie satysfakcja ze zwycięstwa czemu serdecznie GRATULUJĘ...
pozdrawiam serdecznie...