Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
PesTour Awards - MISTRZOSTWA EUROPY - zapisy otwarte
buchos:
Tego już nie pisałeś że będzie dużo czy mało chętnych tylko ewidentnie faza eliminacyjna losowanie, turniej główny 2 losowanie.
Z resztą co to za przyjemność grać euro 2008 słowacją, słowenią, irlandią północną, norwegią, serbią, węgrami, danią, belgią czy finlandią których niema na euro.
Napisane jasno, miały być dwa losowania i tyle.
Jak tak to wygląda to nie jest euro tylko jakiś śmieszny puchar, maciek mi sie wydaje że wie więcej na ten temat.
EDIT:
1 pkt- dla mnie ewidentnie te punkty pokazują że do grup w pucharze głównym będą przydzielani zawodnicy wg rankingu czyli jak ktos jest na 1 miejscu a ktos onny na 3 to nie trafią dla siebie w grupie. + Losowanie drużyn z euro.
2 pkt- wszystkie druzyny UEFA dostępne w pesie
3 pkt- losowe bo losowe
NIGDZIE NIE MA ŻE JAK BĘDZIE ZA MAŁO LUDZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zresztą losowanie z drużyn które grają na euro oddaje lepszy klimat euro, jest 16 zawodników, 16 drużyn i tyle !!!!
WILOS:
Pewnie - wylosujcie jeszcze raz z drużyn grających w euro, a nie jakies Litwy Estonie i inne
maciek_pl:
czytaj całośc a nie wybrane elementy...jak nie chcesz grać oddaj Wo i po sprawie
buchos:
Ale chyba lepszy turniej byłby gdyby były prawdziwe zespoły z EURO.
Bardziej by oddały ducha tych mistrzostw ???
Przyznaj maciek !?!?!?! Jakie jest twoje zdanie ??? Jakbym wiedział wcześniej to bym napisał żeby tak to wyglądało, myślałem że to tak fajnie bedzie wyglądać, a nie jakieś niewiadomo co odwalane.
maciek_pl:
moje jest zdanie takie, że ten co nie ma dobrej druzyny to płacze
Nawigacja
[#] Następna strona