Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

PesTour Awards - MISTRZOSTWA EUROPY - zapisy otwarte

<< < (8/13) > >>

buchos:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmoje jest zdanie takie, że ten co nie ma dobrej druzyny to płacze

--- Koniec cytatu ---

buhahaha, teraz się uśmiałem. Rozumiem że to dwuznaczna wypowiedź kierowana do mnie!!! To powiem ci że jesteś w błędzie. To dajcie mi Austrie albo Polske i rozlosujcie porządne mistrzostwa.
Chodziło mi o klimat Euro a nie jakieś dziadostwo. 5 drużyn tylko z euro, bez gospodarzy, bez Turków, Chorwatów, Holendrów, Hiszpanów itd. Hmmm coś nie tak.

Nie rozumiem was, po prostu, dla mnie jest to chore.

NaDoL:
No proste, to śmierdzi - a co by było gdyby dostały się 2 takie same zespoły i doszły do finalu? padaka jakaś final anglia vs anglia, a nawet jednej nie ma na me.
Co do słabych drużyn to też w pes2008 to jest zal - gram jakimiś wegrami którzy biegaja 3 razy wolniej od jakichś francuzów, a strzelić nimi bramke to jest 'wow'.
Dopiero dziś grając właśnie z francją smiech mnie ogarną podczas sytuacji gdzie miałem piłke na połowie rywala, praktycznie czysta sytuacja 1na1 z gk, a nagle gallas dogania mojego napastnika z połowy boiska i zabiera mu piłke. pomijam sytuacje gdzie taki henry biegnie przed siebie a obrońcy się od niego odbijają i piłki nie mogą mu zabrać, a dodać do tego jeszcze standardowe lagi w pes2008 to naprawde brak słów.

maciek_pl:
nie rozumiem po co się zapisywaliście....

było wyraźnie napisane, że forma będzie zależała od ilości graczy.

NaDoL:
Właśnie z tą wyraźnością to głównie jest u was problem w newsach na stronie, bynajmniej tych zapowiadających turnieje, zawsze redaktor chce przekazać wiele ale wszystko się miesza i nijak idzie się połapać o co biega.. pamietam kiedyś sytuacje jak był jakiś news o turnieju co się grało tylko polska, zapisałem się - pisało że trzeba być na irc o 12, więc wszedłem a tam już się okazało że turniej właśnie trwa a mnie ktoś wykreślił z listy :|
Tak więc nie wiem, albo zatrudnijcie jakiegoś redaktora co to ogarnie albo niech ktoś się 5 razy zastanowi zanim kliknie ''publikuj'', to nie będzie takich sytuacji jak ta itp.

maciek_pl:
Mistrzostwa Europy zbliżają sie do nas wielkimi krokami, więc również nadeszła pora by te rozgrywki zagościły na pesleague.pl. Turniej zostanie rozegrane jako PesTour Awards, więc do tych rozgrywek należy składać deklarację w panelu gracza (należy zalogować się na stronie, wejść w zakładkę opcje i złożyć deklaracje udziału). W zależności od liczby chętnych turniej zostanie rozegrany w następujących formach:
1. Turniej główny, w którym weźmie 16 graczy, wyłonionych na podstawie pozycji w rankingu. Każdy gracz dostanie wylosowaną drużynę z tych, które będą grać na Euro 2008.
2. Turniej zostanie podzielony na dwie fazy. Eliminacje, w których gracze zostaną podzieleni na 8 grup i każdy gracz dostanie drużynę wylosowaną ze wszystkich krajów europejski dostępnych w danej wersji PES'a. W zależności od liczby chętnych eliminacje potrwają 1-3 tygodni po czym nastąpi turniej głowny.
3. Gramy zespołami losowymi
Turniej główny będzie rozgrywany w sobotę od godziny 18. Mecze fazy grupowej będą dostępne od soboty rano, tak więc część meczy bedzie można rozegrać wcześniej.

Zapisy trwają do 30 maja. Zapraszamy  Turniej przeprowadzany jest oczywiście we wszystkie wersje PES'a (PES4, PES6, PES2008).

czego tu nie rozumiesz -  to, że ktos nie umie czytać ze zrozumieniem i obnosi się z tym na forum nie moja wina. Może będe pisał dwa newsy jeden dla tych co nie maja problemów ze zrozumieniem testu pisanego oraz nagrywał głosow, moze bedzie jaśniej dla niektórych

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej