Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

PesTour Awards - MISTRZOSTWA EUROPY - zapisy otwarte

<< < (12/13) > >>

msciciel:
A co jest trudnego do zrozumienia w tym news'e ? Przed faktem mozna cos zmienic po fakcie nie zmieniamy gdyz kazdemu bedzie cos nie pasowac. Ktos awansowal francja dostanie z losowania grecje i tez bedzie nie zadowolony, punkt widzenia bedzie zalezal od punktu siedzenia. Na przyszlosc nalezy swoje sugestie zglaszac przed rozlaniem mleka.

maciek_pl:
ogarnij się chłopie.... losowanie moglo by być tylko w momencie gdy wszyscy w eliminacjach grali tą samą drużyną np POLSKĄ... wtedy mozna losować...

włsnie widać skill ludzie co placzą bo mają słaby zespół...zal

buchos:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEogarnij się chłopie.... losowanie moglo by być tylko w momencie gdy wszyscy w eliminacjach grali tą samą drużyną np POLSKĄ... wtedy mozna losować...

włsnie widać skill ludzie co placzą bo mają słaby zespół...zal

--- Koniec cytatu ---

Wasze posty należy zostawiać bez komentarza, to jest dopiero ŻAL,
pisałem już że nie zależy mi na drużynie, tylko na formie tego turnieju. Widać nie macie innych argumentów to wysuwacie to że niby płacze nad drużyną.
Nie rozumiem tego ?? Trudno, widać że ..... eee nie chce mi się już dyskutować

maciek_pl:
no to super :) ty masz swoje zdanie, my mamy swoje i zostaje jak jest... gracze co awansowali po eliminacjach grają tą samą drużyną

buchos:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEno to super :) ty masz swoje zdanie, my mamy swoje i zostaje jak jest... gracze co awansowali po eliminacjach grają tą samą drużyną

--- Koniec cytatu ---

::)

wow maciek się uniósł honorem

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej