Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
Poziomy graczy - Nowy pomysł - Dołącz do dyskusji :)
Gattuso:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDa sie takie cos zrobic. Ale to rozwiaze czesciowo problem nieznajomosci regulaminu ale z drugiej strony nie rozwiaze problemu rezygnacji nieodpowiedzialnych graczy.
--- Koniec cytatu ---
No tak ale jest to jakieś rozwiązanie myślę ale to tak przy okazji .
Hubi89PL:
Świetny Pomysł ! ;D już nie mogę się doczekać kiedy to wprowadzicie ! ;D
Szaqalek:
Dla mnie niezbyt dobry pomysl. O ile sama idea z "levelami" jest bardzo fajna, to juz blokowanie turniejow dla poczatkujacych graczy (chodzi mi nie o slabych graczy, ale tych ktorzy dopiero zaczęli gre w pesleague.pl) moze zrazic. Licze na opinie innych graczy
maciek_pl:
turnieje i puchary są jeszcze do uzgodnienia
baku:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDla mnie niezbyt dobry pomysl. O ile sama idea z "levelami" jest bardzo fajna, to juz blokowanie turniejow dla poczatkujacych graczy (chodzi mi nie o slabych graczy, ale tych ktorzy dopiero zaczęli gre w pesleague.pl) moze zrazic. Licze na opinie innych graczy
--- Koniec cytatu ---
mysle ze szaqalek ma racje, co do T/P nie powinno byc zadnych ograniczen, poniewaz bedzie mniejsze zainteresownie(takze strona) i jesli juz teraz jest problem z uzbieraniem wymaganej liczby graczy(chociaz nie wiem jaka liczba graczy jest potrzebna do przeprowadzenia T/P) to po wprowadzeniu levelow bedzie problem z przeprowadzeniem jakiegokolwiek turnieju ze wzgledu na brak graczy, powinny natomiast byc ostre kary za deklaracje a poznej nie branie udzialu w T/P
Nawigacja
[#] Następna strona