Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
Poziomy graczy - Nowy pomysł - Dołącz do dyskusji :)
scorpion17:
Jestem jak najbardziej za wprowadzeniem poziomu graczy. Zgadzam się także z przedmówcami, że turnieje/puchary dnia powinny być ogólnodostępne. Graczy ostatnio coraz mniej to i zorganizowanie czegoś takiego wymaga obecności większej liczy graczy, nie tylko tych którzy będą mieli odpowiedni poziom. Podoba mi się też pomysł Gattiego z wprowadzeniem testu dla nowych graczy. W pewien sposób zmusi ich to do chociażby powierzchownego zapoznania sie z regulaminem i zasadami panującymi na pesleague. Reszta mankamentów i niedopatrzeń wyjdzie i tak w użyciu, więc nie mogę się doczekać zmian ;).
maciek_pl:
przecież pomysł z pytaniami przy rejestracji już padł dużooo wcześniej ;) ale nie mogliśmy zrobic bo był stary serwer :)
S.E.B.A:
wedlug mnie jest to bardzo dobry pomysl :D
Gattuso:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEprzecież pomysł z pytaniami przy rejestracji już padł dużooo wcześniej ;) ale nie mogliśmy zrobic bo był stary serwer :)
--- Koniec cytatu ---
Wiem:P sam je zadawałem dlatego powtórzyłem pytanie teraz gdy mamy juz nowy server.
buchos:
Dla mnie lepiej byłoby jakby uatrakcyjniejszyć rozgrywki poprzez samo granie. np. wyzwania i więcej koszyków, chodź sam pomysł niezły
Nawigacja
[#] Następna strona