Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Pes2009 -> prawda czy fałsz czyli pierwsze Informacje

(1/5) > >>

newsman:
Pes2009 czyli coś na co wszyscy czekamy z niecierpliwością. Po jednak chyba nie udanej ostatniej cześci pes2008 z nerwowością wypatrujemy wszytkich informacji na temat przyszłej odsłony gry. Serwis gamingaccess.com zaprezentował nam screny z Pes2009 - jednak nie umie on stwierdzić czy są one prawdziwe.       Podobno mają w niej być kolosalne zmiany, co ma doprowadzić do rozwju tej gry wraz ze wzrostem graczy. Pogrzebałem w necie troche i znalazłem filmik na youtube.com który nowi nazwe Official Pro Evolution Soccer 2009 Trailer! (KONAMI). Nie wiem czy jest on prawdziwy, ale pokaże wam go... z drugiej strony jestem ciekaw co oczekujecie od nowej odsłony

buchos:
No ciekaw jestem czy Konami znów se pokpi sprawę czy wypuści wreszcie porządny produkt.

Pittero8:
Ja oczekuje od konami aby w koncu wykipilo prawa autorskie wszystkich lig europy w tym polski ;D

maciek_pl:
przede wszytkim poprawienia trybu on-line, dodania przeskoku nad wslizgami, lepszej gry bramkarzy :)

erokryptonim:
ten niby filmik nie przedstawia nic dobrego;P oby nowy pes byl przekozak i wycial fife jak zawsze:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej