Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
Nagrody sezonu pes6 i pes2008 - oddaj głos
pesik789:
Pes: Pes6
Gracz sezonu :Bayer
Gracz fair play : kolo88
Objawienie sezonu :ElCapitano - ładnie mota ostatnio ;)
Dobry duch ligi :Styku
Emocjonujący gracz :WKS
Najlepszy skillowiec : AdizgPL - ładnie mnie pyknął ostatnio
Etoomaster:
Gracz sezonu : bayern , wygrałem z nim tylko jeden mecz , świetny gracz , gdy gra w pucharach czesto je zdobywa :P
Gracz fair play : chyba wszyscy na to zasluguja
Objawienie sezonu : Roo66 , świetnie sobie radzi
Dobry duch ligi : Maciek_pl , zawsze mozna z nim załatwić sprawy
Emocjonujący gracz : Szatandinho : każdy mecz jest z nim bardzo emocjonujacy , walka do ostatniej minuty
Najlepszy skillowiec : nie mam pojęcia :P
styku:
pes6
Gracz sezonu : bayern, ponieważ jest świetny i wygrywa z klasą... szacunek wielki dla niego !!!
Gracz fair play : Skyline, ElCapitano, FcPorto, kasperczak... naprawdę wspaniali... nie mógłbym wymienić tylko jednego... wzory do naśladowania...
Objawienie sezonu : Skyline... przepiękne strzały z daleka... poezja...
Dobry duch ligi : Skyline, ElCapitano, FcPorto, kasperczak... proszę brać z tych graczy przykład... rewelacja !!!
Emocjonujący gracz : Skyline... nasze mecze to istne bombardowanie bramkarzy z daleka !!! FcPorto... świetny chłopak... wzór...szacunek...
Najlepszy skillowiec : bayern... co tu dużo gadać... spokój i opanowanie tego gracza jest naprawdę cacy... dla mnie wzór... i jeszcze raz wzór... uczmy się od niego !!! pozdro
CHCIAŁBYM NADMIENIĆ, ŻE WSZYSTKIM GRACZOM, KTÓRYCH WYMIENIŁEM NALEŻY SIĘ NAPRAWDĘ DUŻY SZACUNEK PONIEWAŻ OD NICH MOŻEMY SIĘ UCZYĆ JAK BYĆ CACY ;) POZDRAWIAM SERDECZNIE...
...bayern... Skyline... ElCapitano... FcPorto... kasperczak... pozdro... ;D
;D
Joe.Cole:
PES 08
Gracz sezonu : szymek 88 za to że wygra 1 lige (chociaż mam szanse go jeszcze dogonic :D ) :)
Gracz fair play : Freak zawsze jak gramy to jak wybije piłka oddana bardzo przyjemnie się z nim gra.
Objawienie sezonu: Zemplar, ponieważ wygrał 3 ligę
Dobry duch ligi: Gattuso ma bardzo dużo pomysłów wspomagających stronę i uszczęśliwiających graczy.
Emocjonujący gracz : Freak zawsze jakąś groźną akcję zrobi pała jedna :D
Najlepszy skillowiec : -
Overmarsinho89:
te nagrody sa za wczesnie:) nawet liga sie nie skonczyla 2 runda PL i Me tez sie nie skonczyly wiec na jakiej podstawie mam wybrac
pes 2008
graczy sezonu co mam za jedne rozgrywki dawac gracza sezonu?;/ jedynie szymek88 za wygranie 1 ligi moze dostac;) bo innych rozgrywek nie bylo;)
Gracz fair play : nie spotkalem takiego zebym wyraznie go zapamietal:)
Objawienie sezonu :zemplar wygrana w 3 lidze bedzie jego pierwszym sukcesem:) na arenie pesleague;p
Dobry duch ligi :msciciel:D zawsze idzie po meczu z nim wymienic pare zdan:D
emocjonujacy gracz hmm z kazda Barca jaka gram jest emocji w hu.. bo z nimi to pada srednio po 10 bramek na mecz:D
mysle ze wybiore lewego gralem z nim w fazie grupowej jakiegos turnieju dnia i wygral chyba zemna w grupie 8-1 a potem znow graismy w 1/8 i bylo 5-4 dla mnie;P
Najlepszy skillowiec : moze freak joecole karwocha:)
Nawigacja
[#] Następna strona