Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
Nagrody sezonu pes6 i pes2008 - oddaj głos
P@TRYK:
Gracz sezonu : Bayern -potrafi wygrac kazda druzyna :)
Gracz fair play :Tokario -Zawsze gra uczciwie
Objawienie sezonu: Pesik789 -skoczyl ostatnio duzo w rankingu ;)
Dobry duch ligi: Belzebub - Podtrzymuje mila atmosfere w 1 lidze :)
Emocjonujący gracz : b_a_k_u - czesto trafiamy na siebie w turniejach i pucharach dniach i zawsze te mecze sa pelne emocji ;D
Najlepszy skillowiec : Maciek.pl - Jego otwarta gra bardzo mi sie podoba :)
Damian112:
Gracz sezonu : ledzik pewnie wygrał 1 lige.
Gracz fair play : Szatandinho grałem z nim pare wyzwan i nie było zadnego problemu.
Objawienie sezonu : pesik789 zobaczcie jak wysoko podskoczyl w rankingu.
Dobry duch ligi : styku zawsze jest tam gdzie byc powinien.
Emocjonujący gracz : Etoomaster grałem z dużo wyzwan i kazdy mecz był bardzo ciekawy.
Najlepszy skillowiec : P@TRYK jego srednia bramek mowi sama za siebie.
Szatandinho:
Na wstepie dzieki Panowie za glosy na mnie .WIem ze ich malo ale jestem i tak bardzo z tego powodu szczesliwy^^Co do samego glosowania ciezko jest wytypowac odpowiednie osoby.Uwazam np. ze P@tryk mimo ze jest dobrym graczem nie zasluguje na typowanie go wsrod najlepszych graczy.Dlaczego ??Bo gra nieczysto czesto fauluje od tylu i niestety ma chlopak problemy (konflikty)z ludzmi takze ze mna.Ale postaram sie wytypowac Elyte :DA wiec Jedziem!!!!!!!!!!!!!!!!
Gracz sezonu : Stawiam na Bayerna.Warto tez glosno mowic o Markusie(1 porazka w lidze to czyste szalenstwo :)
Gracz fair play : Kelolak
Objawienie sezonu : niestety nie mam pojecia sam tutaj jestem 1 sezon :)
Dobry duch ligi : Styku
Emocjonujący gracz : Etoomaster i jego Joda
Najlepszy skillowiec : Szczerze nie wiem :) Ale pozwole sobie wytypowac Mariusza Jopa:DMial sobie chlopak forme na ME :P
buchos:
Podobnie jak Over uważam że te nagrody są trochę za wcześnie, ale no cóż spróbuje.
Pes: pes2008
Gracz sezonu : hmmmm naprawdę to chyba nie ma takiego, powaga !!!
Gracz fair play : Zdecydowanie ONOS.
Objawienie sezonu: nie lubię tego gościa ale że wskoczył na 1 miejsce w rankingu to mu przyznam za to, Damian NML, ale jednocześnie przyznałbym mu tytuł gracz unfair play,
Dobry duch ligi: ????
Emocjonujący gracz : jest tu parę takich, Freak, Ciechan, Wilos,
Najlepszy skillowiec : Over bez dwóch zdań, szczególnie jak gra Interem, dwa strzały adriano i dwa gole. :////
Damian_NML:
Gracz sezonu : Freak (świetny gracz)
Gracz fair play : zdecydowanie Hubi89 (pełna kulturka bez względu czy wygra czy przegra)
Objawienie sezonu : Mihu (mało ostatnio gra ale jest bardzo dobry i na pewno będzie się piął w górę)
Dobry duch ligi :Gatti (wszędzie go pełno ;))
Emocjonujący gracz :jest ich kilku...Mihu...Freak...Hubi89...Buchos...(nieźle się trzeba napocić grając z nimi ;))
Najlepszy skillowiec : Freak (po prostu ma wpady ;))
pozdro all
Nawigacja
[#] Następna strona