Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Tutoriale

Kolejna wersja komentarza pes2008 PL wydana !!!

<< < (3/18) > >>

buchos:
A mnie krew zalewa jak słyszę tych dwóch bałwanów w telewizji, to jeszcze mam ich słuchać w grze ???

fefko:
Ja mam ten koment z w pesie6 z fify 07 ale skoro niczym wielkim sie nie rozni komentarz Fify 08 od Fify 07 to faktycznie szkoda zachodu by to od nowa tworzyc...ale jesli sie myle to moze jednak:)

A co do tych dwoch balwanow to jednak nie ma to jak ojczysty jezyk...z tekstami a'la..."to nie jest blad, to jest wielblad":)

HRD:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA mnie krew zalewa jak słyszę tych dwóch bałwanów w telewizji, to jeszcze mam ich słuchać w grze ???

--- Koniec cytatu ---
Nie musisz tego ściągać

--- Cytuj ---Ja mam ten koment z w pesie6 z fify 07 ale skoro niczym wielkim sie nie rozni komentarz Fify 08 od Fify 07 to faktycznie szkoda zachodu by to od nowa tworzyc...ale jesli sie myle to moze jednak:)
--- Koniec cytatu ---
Komentarz z Fify 07 a 08 rożni się tym że w fife 08 jest więcej kwestii o poszczególnych zawodnikach czyli w Pesie teoretycznie nie do wykorzystania

kozi022:
komentarz z fify 07 a 08 roznia sie z fify 08 sa lepsze bo ogladalesm kiedys filmik( nie pamietam jaki) i byly na tym filmiku karne i byl calkowicie inne komentarze niz fifie 07

giaccoli:
Mogłbym prosic  o reupa np. na zippy czy megaupload bo jak ściągam z filefrontu to mnie wywala co chwile proszę was:D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej