Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
WECN Pacth II for PES 2008 Wydany!!!!
cryptic:
Czy ktoś z was ma problem z gra online po zainstalowaniu tego patch. Ja gdy chce się zalogować to mm cos takiego.
Timon:
czesc zainstalowalem niedawno WECN i jestem bardzo zadowolony patch jest super no moze poza tym ze tylko sa zdjecia stadionow a niestety gra sie na sarych ale to mi nie przeszkadza az tak po drugie troche brakuje nowego chociaz na koniec lipca of bo jak sie zabralem za robienie transferow to pare godzin to trwalo :) no moze jeszcze brakuje troche nowych twarzy sam nie potrafie i robic i liczylem ze troche wiecej bedzie pacz jest suuper ale licze ze ktos za niedlugo da linka do ofa do tego pacza z transferkami bo moze cos opuscilem aha i licze na to ze ktos wyda do tego WECN aktualizacje znaczy sie ligi na sezon 08-09 z beniaminkami nowymi !!! dzieki pozdrawiam
AzulTain:
czy mógłby mi ktoś powiedzeć jak zainstalować WECN krok po kroku jakie pliki z jakiego folderu do jakiego na kitserverze wrzucić
budzikwn:
Niema co tem patch jest najlepszy a jakis EVO LEAGUE PATCH CZY CUS!
hugo9211:
patch jest zajebisty wg mnie najlepszy. wczoraj sprawdziłem ten evo league patch i jest słaby.WECN to najlapszy ale czy mógłby ktoś uaktualnić of 'a tzn transfery,spadki i awanse
Nawigacja
[#] Następna strona