Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Evo League Patcha by pesleague.pl już wydany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

<< < (39/211) > >>

GułA:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam wlasnie zainstalowany...ale jak wciskam 8 i 9 to to nic nie daje :(((((

--- Koniec cytatu ---

Ale tego nie widać na strojach, musisz wiedzieć który strój odpowiada którym literkom :) Wtedy ustawiasz np. px-1cl i masz 3 strój na lige mistrzów a pokazany jest pierwszy. Jak właczysz mecz to będzie widać normalny strój :P

REJESTRACJA lub LOGOWANIEjt26cfcrox  Wybierz ligę Holenderską/Francuską/Premiera Divison

--- Koniec cytatu ---

no wezme primiere, ale mam przenosic piłkarzy? czy coś innego? [;

messibar:
nie wiem jak u was ale u mnie jak gram mecz towarzyski i jak wybieram stroje to tam gdzie pisze u gory auto:
1- strój gospodarzy
2- bramkarz gospodzrzy
3- goście
4- bramkarz gości
na literki nie patrzcie tylko tam gdzie pisze auto beda dwa kwadraty gorny kwadrat do koszulka a dolny to spodenki.
jakby wam nie dzialalo to piszcie cos poradzimy.

Robinho10:
 PEC Patch by N@gyi2pac polecam ten patch według mnie jest leprzy od Evo League...  transfery sa wszystkie na dzień 08.01  ale za to twarze stroje są  profesjonalnie wykonane stadiony tez niczego sobie

GułA:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE PEC Patch by N@gyi2pac polecam ten patch według mnie jest leprzy od Evo League...  transfery sa wszystkie na dzień 08.01  ale za to twarze stroje są  profesjonalnie wykonane stadiony tez niczego sobie

--- Koniec cytatu ---

Stary jak zrobimy OFa i kilka mord i strojów uaktualnimy, to ELP bedzie zaje.bisty, ale póki co, OF, mordy i stroje psują cały patch :)

herubq3:
dlaczego uważasz że stroje też

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej