Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
pes2008 - OE na sezon 08/09
newsman:
Dziś mam dla was kolejny bardzo ciekawy dodatek do pes2008, a mianowicie orange ekstraklasa na sezon 08/09. Patch zawiera:1. 40 polskich klubów, w tym:- 16 drużyn OE;- 18 druzyn 2 ligi polskiej;- 6 drużyn 3 ligi polskiej.2. Bundesliga w miejsce Eredivisie3. Eredivisie w miejsce Others C4. Orange Ekstraklasa oraz cztery kluby aktualnej 2 ligi polskiej (Lechia Gdańsk, Piast Gliwice, Śląsk Wrocław, Znicz Pruszków) w miejsce ligi francuskiej.5. 14 klubów aktualnej 2 ligi oraz 6 klubów 3 ligi polskiej (Flota Świnoujście, Górnik Łęczna, Hetman Zamość, KSZO Ostrowiec Św., Raków Częstochowa, Ruch-Freskovita Wysokie Mazowieckie) w miejsce Others A.6. Olympiqe Lyon, Olimpiqe Marseille, AS Monaco, Benfica Lizbona. FC Porto, Sporting Lizbona, Olimpiakos Pireus, AE Larisa, Szakhtar Donieck, Zenit St. Petersburg, Fenerbache, Celtic Glasgow w Others B.8. Przyśpiewki dla 38 polskich klubów i reprezentacji Polski (brak dopingu dla Kmity Zabierzów i Ruchu Wysokie Maz.)9. Flagi dla wszystkich polskich klubów.10. Barwy kibiców dla wszystkich polskich klubów11. Prawidłowy team locator dla wszystkich dodanych drużyn.12. Polskie bandy.13. Przyśpiewki dla następujących klubów: Arsenal, Chelsea, Liverpool, Man Utd., Bayern Monachium, Borussia Dortmund, HSV, Werder, AC Milan, Inter Mediolan, Juventus, AS Roma, Barcelona, Real Madryt, Sevilla, Valencia, Olympiqe Lyon, Olimpiqe Marseille, AS Monaco.14. Nowy wygląd gry i ścieżka dźwiękowa.15. Twarze reprezentantów PolskiINSTALACJAZalecana instalacja na "czystego" Pesa1.Foldery: "img" i "kitserver" oraz plik PES2008.exe kopiujemy/podmieniamy do głównego folderu gry.2.Folder "KONAMI" kopiujemy/podmieniamy do folderu "Moje Dokumenty"3.Instalujemy Kitserver klikając na plik setup w kitserverze (setup->instal)4.KONIEC
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
KoronaFan:
szykuje się zajebista gra przez całą noc
PERSON:
Wiedziałem że się wam spodoba tylko trzeba zrobić OF i stroje i będzie Najlepszy Patch jaki wyszedł!!!!!! ;D
erokryptonim:
no no:) nareszcie ktos pomyslal:) BIG THX
bartosch94:
napewno będzie leposzy niż evo league nawet z upade
Nawigacja
[#] Następna strona