Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

BRAZILIANA Patch by Hugo9211

(1/21) > >>

newsman:
Najnowszy a zarazem najlepszy  patch od użytkownika naszego forum HUGO9211.Patch składa się z 12 części wrzuconych  do kitservera.W owym patchu znajdziemy coś zupełnie nowego: Ligę Brazylijską oraz dotychczasowe ligi:Angielska,Włoską,Hiszpanską i Niemiecką oraz wiele dobrych ekip w others A,B,C.W dodatku znajdziemy wiele nowych twarzy ,piłek,butów oraz strojów na sezon 08/09.Plus sporą ilość oryginalnych przyśpiewek i świeżą szate graficzną w menu.Transfery zaktualizowane na dzień:17.08.2008Życzymy wszystkim szybkiego transferu :D REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIEOto klika screenów ,które powinny przekonać niezdecydowanych do pobierania:

budzikwn:
juz jest!

rocck:
super :) no no odważne posunięcie, najnowszy i "najlepszy" patch jaki wyszedł :)...postaram się jutro dokładne ocenić dokładnie ten dodatek do naszego kochanego pes 2008, ponieważ na rapidshare nie mam konta premium, więc będzie wolno zasysało także jeśli jakimś cudem się dzisiaj ściąganie..to późno w nocy a wtedy to już nie będę w stanie grać ;] także jutro będzie sprawozdanie. Dziękuje za twój wielki wkład i liczę że będzie rzeczywiście dobry. Pozdrawiam

kopaczek:
po screenach się fajnie zapowiada :) ale ja mam OE PATCH 08/09 więc nie zamierzam pobierać
wysokiego transferu i fajnej gry życzę :)

erokryptonim:
niech ktos skomentuje jakie wrazenia i przezycia po tym pliczQ:P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej