Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Demo pes2009 - do pobrania na pesleague.pl

<< < (5/51) > >>

cubal:
Panie i Panowie ,chciał bym w sumie powiedziec co i jak ,zagrałem 4 mecze i ......................

Jakoś dziewnie, wolno jakoś ,smutno ,przygnębiająco i w sumie to chyba PES skierowany do ludzi którzy nie umieja i nie potrafija grać !Na top player w 5 min 4 gole strzelic barcelonie  ? (nie to ze valdes) ale co chcesz to z nimi robisz (grałem Realem) Raul strzela z kazdej pozycji ,pepe nie do przepchniecia w koło sie mozna krecic czekać na przewage i dzida do przodu ...... obronca sie obcina, zwodzik strzał+podanie i gol :/

Powiem tak ,i tak kupie bo 2008 na poczatku tez była strasznie wolna jakos mi do gustu nie przypadła  ... Z czasem sie wkreciłem i juz po sieci 1050meczy zagrałem ,wiec kupujmy grajmy i walczmy o honor POLSKIi na nastepnych ME ! :D

Pozdro dla uzaleznionych :D

lewy10:
Belze ma racje, z resztą mozna to było zobaczyc na tych próbnych meczach co były na stronce...nic praktycznie sie nie zmieniło ja zauważyłem tylko ze inaczej sie strzela i troche steruje. JESTEM TYLKO CIEKAWY JAK BEDZIE WYGLĄDAŁO TO PRZEZ NETA

Zawisza:
mi narazie sie podobal z tego co pamietam pes 8 odrazu mi nie podeszlo a tu jakos szlo po 1szych 2 meczech ciagle bramy nie strzelilem 0- 0   , 0-0    obronilem karnego :P   zapowiada sie ciekawie pilka nie plywa tak jak w pes 8   1sze wrazenia ok.aha pan sedzia ciut sie rola przejmuje pokazal 7 zoltych 3 dla mnie 4 dla kompa

Magic105:
Czy da sie w tym peesie zrobic trik rabona??a jak sie da to jak??Bo w pes 2008 niewiedzialem jak to sie robi xD, sry za offtopa ale strasznie mi na tym zalezy

belzebub:
ok 3 spotkanie już przyjemniej się grało
po 1 wyłączyłem dźwięk :) o niebo lepiej no i bramek było więcej przegrana z Barca vs Liverpool 2-3 (graficznie fajnie wygląda)
powiem tak jeżeli nie będzie niespodzianek w trybie online, to moim skromnym zdaniem będzie o wiele lepiej niż w pes2008  :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej