Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Demo pes2009 - do pobrania na pesleague.pl

<< < (43/51) > >>

klaudiusz:
a umi ktos insalowac dodatki do tego pesa9?????

SEBAKLEJ:
no  no     fajny jest nowy pes  ciekawe tylko jak w sieci bedzie chodzil -- bo to najwazniejsze ---  czy jest ktos komu po sciagnieciu pesa zawodnicy sami kopali pilke pomimo to ze sie nie chcialo kopnac czy podac  u mnie chyba jakis blad jest czy ....no nie wiem   nowy pes  spoko

GułA:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEno  no     fajny jest nowy pes  ciekawe tylko jak w sieci bedzie chodzil -- bo to najwazniejsze ---  czy jest ktos komu po sciagnieciu pesa zawodnicy sami kopali pilke pomimo to ze sie nie chcialo kopnac czy podac  u mnie chyba jakis blad jest czy ....no nie wiem   nowy pes  spoko

--- Koniec cytatu ---

z tym kopaniem ot masz pewnie ustawione Unassisted, Pablisso bodajże pytałes o to czy po podaniu zawodnik sie nei zmienia, tak, mozna to ustawic poprzez System Settings i tam gdzie sie wybiera strone gry itd wybierasz UnAssisted, SEBAKLEJ ty wybierz Assisted ;)

Michał PES:
PO wielu meczach uważam , że jest to gra dla cierpliwych , trzeba spokojnie i długo rozgrywac akcje , a bramki same sie strzelą  :D

Greko_Pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEEj a nie możecie po prostu zainstalować dema na innej partycji?? Dziwne to trochę... Ja ściągałem z takiego ftp - 4players czy cuś i miałem instalator normalny.... (browse itp.)

A tak w ogóle to jestem w trakcie meczyku, ale zauważyłem jedną rzecz!
Zapowiadali nowy system sterowania, że piłkarze po podaniu nie będą się przełączać ;))) A jednak ja widzę że samo przeskakuje.
Są 3 możliwośći:
Albo ja ślepy i nie widze ze sie nie zmienia
Albo będzie dopiero w full
Albo mam inną wersję PES'a xD bueheh

A tak w ogóle to giera jeszcze raz mówię miodzio... módlmy się aby nie skopali online.

--- Koniec cytatu ---

W Player Settings naciskasz X i w okienku Change Player wybierasz Unassisted, wtedy po podaniu zawodnicy nie zmieniaja sie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej