Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
Demo pes2009 - do pobrania na pesleague.pl
budzikwn:
To nie jest problem xD ale to co mnie sie nie podoba :-\
Szatandinho:
Co do wypowiedzi Styka...ze to dopiero demo i duzo sie moze zmienic.Szczerze marze aby tak sie stało ale pamietam demo pes 2008 i praktycznie nie bylo zmian do pozniejszej full wersji...A jesli chodzi o wasze opinie.Racja jest ze kazdy ma inny gust natomiast patrzac na drybling ich ogolne ruchy dochodze do wniosku ze Mario Bros przy Swoich narodzinach byl bardziej naturalny.Co do tak wielu pozytywnych opinii na temat Pesa mysle ze to jakis efekt Placebo.Ludzie z Konami specialnie chyba wkrecali ze pes 2009 bedzie rewolucja a tak na prawde pes idzie w druga strone.
dodgers:
--- Cytat: Szatandinho ---Co do tak wielu pozytywnych opinii na temat Pesa mysle ze to jakis efekt Placebo.Ludzie z Konami specialnie chyba wkrecali ze pes 2009 bedzie rewolucja a tak na prawde pes idzie w druga strone.
--- Koniec cytatu ---
Hmm... mi się wydawało, że zdecydowana większość była nastawiona na niemalże kopię 2008 i totalną porażkę, a z ocen wynika, że PES ludzi miło zaskoczył. Niektórzy potrzebowali ogrania z demem, ale ogólnie na plus. I nie spotkałem się z ogólnym podnieceniem co do rewolucji. Może tu swieży jestem, ale czytuję co się pisze/pisało o 2009. Sam przed wydaniem dema miałem obawy co do gameplayu (niektórzy to nawet gameplay po intrze krytykowali ;D ), ale nie mogłem się oderwać od gry, więc coś w tym PESie jest ;)
Michał PES:
no jeszcze 6 dni Panowie i Panie :D :D :D :D 8) 8) 8)
maciek_pl:
o ile konami nie zmieni daty wydania :D
Nawigacja
[#] Następna strona