Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Demo pes2009 - do pobrania na pesleague.pl

<< < (48/51) > >>

nixon33:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENixon jak mozesz to zdefiniowac po zagraniu w demo w ktorym jest 6 druzyn?

--- Koniec cytatu ---

Tak że pozostałe drużyny w rzeczywistości grają na podobnym poziomie. W grze barca zdecydowanie odstaje. Rozegrałem sporo meczy i po prostu to czuć. Eto dostaje piłke i biegnie przez całe boisko bo nikt go nie może dogonić...

maciek_pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEtak czy siak wiekszosc  bedzie grala najlepszymi druzynami z cyborgami w skladzie.

--- Koniec cytatu ---

nie prawda :) sa wyzwania loswe turnieje... u nas masz urozmaicenie

GułA:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETak że pozostałe drużyny w rzeczywistości grają na podobnym poziomie. W grze barca zdecydowanie odstaje. Rozegrałem sporo meczy i po prostu to czuć. Eto dostaje piłke i biegnie przez całe boisko bo nikt go nie może dogonić...

--- Koniec cytatu ---

Ale np. w Interze jest Cordoba, w Atletico jest Perea, oni wezma Eto'o na biegi... Tutaj sie gra tylko 6 druzynami, zgodze sie w Demie na Eto'o nie ma choja, ale w Pelnej Wersji juz mowic tak nie mozna, bo nawet nie wyszla :P

Michał PES:
Cyborgiem to jest Ferdinand ktorego sie nie da  przejsc  ;)

Bayern:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETak że pozostałe drużyny w rzeczywistości grają na podobnym poziomie. W grze barca zdecydowanie odstaje. Rozegrałem sporo meczy i po prostu to czuć. Eto dostaje piłke i biegnie przez całe boisko bo nikt go nie może dogonić...

--- Koniec cytatu ---
Pozostaje czekac na Inter

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej