Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Demo pes2009 - do pobrania na pesleague.pl

<< < (7/51) > >>

Indy22:
A ja czekam na opinie na temat trybu online.

Trojano86:
PES09 moim zdaniem LEPIEJ BYĆ NIE MOGŁO!!! właśnie przed chwilą zagrałem pierwszy mecz w demko i od razu zauważyłem dużą różnicę pomiędzy pes08 a pes09. Ruchy zawodników, sterowanie i strzały  o wiele  lepsze i bardziej realistyczne niż w poprzedniej części gry! No i to co mnie zaskoczyło, to bardzo dobra grafika gry która podsumowuje na koniec tą najlepszą.... PRO EVOLUTION SOCCER 09 :D ps. już nie mogę się doczekać pełnej wersjii gry i naparzania przez internet w to nowe cudeńko  :) zdrowia!

M-Gohan:
Ja tam już po tych kilku godzinach zabawy jestem w pełni zadowolony z obecnego poziomu :]
Nie mogę się już wręcz doczekać pełnej wersji :D

PES '09 jest zdecydowanie płynniejszy od poprzedniej wersji :] Grafika wręcz fantastyczna :]
Nowe menu jest spoko ,a muzyka wpada w ucho :] Śpiewy kibiców i ich okrzyki motywują :]

AI komputera stoi na bardzo dobrym poziomie :]
Daje się też zauważyć nowe ruchy i zachowania piłkarzy :]
Poprawiono kilka istotnych błędów przy reakcjach bramkarzy :] Co za ulga :]

Jedyne do się mogłem przyczepić to za wolna reakcja piłkarzy na komendę AI pressing oraz pressing ;/
Bywa też czasami ,że piłkarze przebiegają obojętnie lub zderzają się z innymi zawodnikami ;p

Reszta jest OK :]
mam nadzieję ,że multi będzie równie super z tym nowym lobby ;]

unkas:
jest godzina 3:56 wlasnie skanczylem grac 6 mecz w demie i jestem pewien ze za 3 lata z pesleague zrobi sie fifaleague bo widac ze konami idzie w slady ea w sumie jest lepiej niz w 2008 ale i tak gra jest smieszna poczawszy od dzwiekow jak sie lekko poda to brzmienie pilki jest jakby ktos bombe zasadzil wszystko jest takie lekkie strzaly dosrodkowania sterowanie pilkarzami jak balonami a zreszta wogole nie czuc jak to mialo miejsce w 6 ze pilkarz biegnie po boisku tylko sie slizga a rozwalilo mnie to  ze biegne henry oblecialo mnie dwoch kolesi w 6 normalnie bym probowal wybrnac podac zeby miec czyste pole a tutaj naciskam strzal i co henry wali z polobrotu tylem do bramki z dwoma kolesiami na plecach pilka leci jakby niemogla i trafia do bramki LOL wogile czytalem ze bramki zdobywa sie latwo ale ze az tak .ogolnie jestem wkurwiony troche ale trzeba grac w to badziewie bo 6 juz stara graczy nie bedzie serwery klapna masakra do czego to doszlo

|2udy:
W filmiku pod koniec meczu były chyba "sytatyczne" czaty ;/ Po pierwszym odpaleniu demko uruchomiło się w wiekszej rozdziałce niż standardowa (obraz był nierównomiernie rozłożony i pomniejszony).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej