Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Demo
Demo pes2009:"Be a Pro" czyli przetestuj tryb Become a Legend
pesmaniac:
nom tryb fajny :P tylko czekać na pełną wersję :P :D
Pablo1919:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEszkoda czasu..... konami poraz drugi z rzedu ****ali gre :/ zapowiada sie kolejny sezon gry w pes 4
--- Koniec cytatu ---
Żal mi takich co tak mówią :( . Po prostu zazdroszczą reszcie że se będą mogli pograć w PES 2009, bo u nich nie ruszy. Skoro drugi raz z rzędu KONAMI "niby" olało PESa to czemu nie pograsz sobie w PES6 tylko
--- Cytuj ---"zapowiada sie kolejny sezon gry w pes 4"??
--- Koniec cytatu ---
Aha! Rozumiem tobie nawet PES6 nie ruszy :'(
pesmaniac:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEŻal mi takich co tak mówią :( . Po prostu zazdroszczą reszcie że se będą mogli pograć w PES 2009, bo u nich nie ruszy. Skoro drugi raz z rzędu KONAMI "niby" olało PESa to czemu nie pograsz sobie w PES6 tylko Aha! Rozumiem tobie nawet PES6 nie ruszy :'(
--- Koniec cytatu ---
:D
scorpion17:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEsuper mi sie gra, najlepiej jest wziąśc pomocnika np gerard, jest cały czas pod grą i w obronie i w ataku, żeby dostać piłke trzeba byc na wolnej pozycji i najlepiej tam gdzie zawodnik bedzie w stanie podać, nie gram na tej kamerze z tyłu tylko normalnie z boku z dalszej odległości, gra sie super. 2 asysty i pare stzałów z barcelną i 2 do 0 dla liverpolu na top pleyerze, co można więcej chcieć na pierwszy necz w tym trybie, mi sie bardzo podoba, pozdrawiam kasperczak
--- Koniec cytatu ---
Yhy wszystko fajnie kasperczak, tylko jak narazie wiadomo w pełnej wersji będzie dostępna jedynia kamera vertical, bo gra na kamerze umieszczonej z boku boiska jest znacznie łatwiejsza ( oby dodali inną bo ta troszeczkę daje ciała jeżeli jest więcej zawodników w środku pola ) a co do samej gry, to Sneijderem gra mi się w Realu całkiem przyjemnie można się cofnąć i rozgrywać z głębi pola piłkę, można się pobawić w ofensywnego pomocnika i czychać za plecami napastników. Jeżeli tylko Konami nie spieprzy systemu upgreadowania zawodnika to będzie to cholernie fajny tryb gry.
inzaghi:
Najlepiej weźcie C.Ronaldo zobaczycie jak super 8)
Nawigacja
[#] Następna strona