Mam oryginalną grę PES 2009 i przez kilka ostatnich miesiecy grałem online bez wiekszych problemów - wiadomo czasem lagi scinały ale w wiekszości przypadków było w miarę ok. Niestety od jakichś 2 tygodni pojawił się problem podczas gry - mianowicie loguję się bez problemu na serwer , wszystko działa szybko i jest ok. Zakładam hosta albo dołączam do kogoś i rozpoczyna się gra - gra sie dobrze , trochę większe lagi ale idzie przeżyć.Rozgrywam jeden albo dwa meczyki i jest gitara , potem gram następny i np. w 60 albo 80 minucie - pojawia się komunikat CONNECTION WAS TERMINATED i gra wraca do głównego menu. I tak jest za kazdym razem - np. pierwszy mecz cały a drugi zrywa się około 60-80 minuty. Każdego dnia,niezaleźnie od godziny i pogody.Po prostu CONNECTION WAS TERMINATED i tyle.Czy ktoś wie gdzie może być problem ? Przez kilka wcześniejszych mkiesięcy było ok a tera jest lipa. Mam internet 4 mb w multimedia po kablu i żadnych problemów z internetem - stronami www i tym podobnym.Tylko PES szwankuje.Mam zainstalowane tylko wszystkie oficjalne patche.