Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Ekstraklasa patch
ZyGar:
Witam jestem nowy ale chciałbym dowiedzieć się jak robi sie OF i jakim programem.. ??? zrobię co w mojej mocy ..:) pozdrawiam
zostawiam GG 10978609 ;D
matwlo1994:
Siema! mam pewną sugestie.... Czy aby nie lepiej zrobić jednak CAŁEJ pierwszej ligi???? Wiem, że to będzie dużo więcej pracy i czasu poświęconego na to, ale wtedy będzie można zagrać w pełni polski ML, albo BAL, a tak to jak masz 2 ligę w grze, to nie za fajnie będzie tam wstawiać takie zespoły jak np. Celtic, czy Olimpiacos :-\ Poza tym wiele ludzi by się ucieszyło jakby w patchu zobaczyli swój klub z 1 ligi ;)
Przypominam, że jest to tylko moja sugestia na którą możecie się zgodzić, lub nie......
A tak oprócz tego to można by poprosić tego gościa: maciek_pl o pomoc w strojach, bo widziałem, że dużo ich już zrobił do pesa 2009 ;)
ZyGar:
Było by bardzo fajnie gdyby cała 1.liga była! gdyby mi ktoś powiedział jak robi się OF i kitsy. ??? to ja chętnie pomoge ::).
matwlo1994:
też bym chciał się dowiedzieć jak się kitsy, albo twarze robi..... :-\ z wielką chęcią bym pomógł bo czasu mam dużo.
robien_PL:
of wisły mój czyli supcio
Nawigacja
[#] Następna strona