Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Ekstraklasa patch
GułA:
ludzie ludzie, powoli.
Remi29 wyśle mi ofa i dopiero zaczniemy :) Zrobię GKSe, przesle dalej... nie róbcie tego broń chój na swoich ofach !!
Robicie to w Edit Mode (chyba że jest już jakis Editor) Palete herbów Ekstraklasy też wam powysyłam, póki co jeżeli jesteście chętni na zrobienie jakiegoś teamu, to piszcie jaki, oczywiście z tych co są wybrane :)
Co do tej 1-szej ligi, to ja również jestem na to otwarty, jeżeli chcecie możemy to zrobić, ale wtedy każdy musiałby wziąć na siebie 2 lub 3 drużyny. Nie piszcie mi wiadomosci w stylu "ja pomoge moje gg 00000", napiszcie konkretnie
"Biore ŁKS" bo nie bede sie kazdego pytal jaka druzyne moze robic...
maciek_pl ktoś mówił że robiłeś pare strojów, błagam cie pomóż nam... ja jestem w tym kompletnie zielony... kto ma pojęcie o strojach do PESa 2009 (najlepiej w kitserverze) to proszę o pomoc !!
na issonline robią patcha, prawie skończyli, teraz zastanówmy się czy opłaca się robić tego naszego :)
cinosław:
na issonline... patch jest juz prawie zrobiony Pro evo patch pisłałem z gościem co go robi on go robi sam i czasem mu pomagaja kumple ... a nas bedzie duzo wiecej..
GułA:
chodzi mi o
REJESTRACJA lub LOGOWANIE tego patcha... jest on bardzo fajny, myślę czy oplaca się robić nasz...
Tomaj:
czmu zastanawiasz się czy opłaca się robić tego patcha ???
czemu miałoby się nie opłacać?
matwlo1994:
Patcha zrobić musimy! A przynajmniej spróbować ;D szczerze wątpie, aby był lepszy od tamtego ISS online, ale oni mają doświadczenie.... o co Ci chodziło Costly94 że w edit mode to edytować??? czemu nie w programie PES complete editor ????
Nawigacja
[#] Następna strona