Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Ekstraklasa patch

<< < (44/54) > >>

mateuszcwks:
Mam prośbe dajce spodenki machesteru czarne! tzn ten stroj czerwone koszulki czarne spodenki i czarne getry prosze

erokryptonim:
moim zdaniem czekac warto!! nareszcie ujrzymy naszych chlopakow z bulgarskiej!! LP 4ever!!

rogo13:
ja bym chciał zeby w tym patchu znalazła sie tylko ekstraklasa i to co zwiazane z polska. beda twarze rep. POLSKI

Damwaw:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPatch będzie absolutnie kompletny :)

--- Koniec cytatu ---
Jeśli ma być tak kompletny to wnioskuję o nazwę Stilon a nie GKP Gorzów Wlkp. oraz herb Stilonu a nie GKP. Ponieważ u nas w mieście nikt nie mówi GKP a Stilon. GKP jest spadkobiercą historii Stilonu, który upadł przez brak sponsoringu ze strony zakładu a teraz prezes nie chcę dać do nazwy Stilon ponieważ chcę pieniędzy od zakładu i jest GKP ;/

R.E.M.I.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJeśli ma być tak kompletny to wnioskuję o nazwę Stilon a nie GKP Gorzów Wlkp. oraz herb Stilonu a nie GKP. Ponieważ u nas w mieście nikt nie mówi GKP a Stilon. GKP jest spadkobiercą historii Stilonu, który upadł przez brak sponsoringu ze strony zakładu a teraz prezes nie chcę dać do nazwy Stilon ponieważ chcę pieniędzy od zakładu i jest GKP ;/

--- Koniec cytatu ---

myślę, że ten wątek jest już zakończony
dobrze wiesz jak będzie. było o tym na issonline.
pzdr

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej