Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Ekstraklasa patch
GułA:
ale zadlugo ogladania bedzie... nie oplaca sie, wpierdolcie ten filmik z pes2008 xd
herubq3:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Patch się rozpędza ciągle pracuje nad scoreboradem a teraz bede pomagał ustawic loga i menu
zabiore się też do soundtracka
GułA:
scoreboarda zrob jakiegos fajnego, nie koniecznie TVP2 czy cos... najlepiej NSport bo tam chyba wszystkie mecze mozna obejzec ;)
R.E.M.I.:
screen mówi sam za siebie ;D
mati_910:
Witam. Jestem tu nowy, więc tym bardziej me serce się raduje faktem, iż mogę udzielać się w temacie na temat Ekstraklasy ;)
Od razu chciałbym zaproponować swą pomoc. Mianowicie mogę pomóc w tworzeniu Lechii Gdańsk. Nie znam się na grafice, ale myślę, że jak ktoś by podesłał mi jakiś programik do robienia of-a to bardzo chętnie bym sobie poeydytował tę drużynę. Mógłbym jakieś przyśpiewki utworzyć. Oczywiście jeśli moja pomoc będzie potrzebna.
REJESTRACJA lub LOGOWANIEscoreboarda zrob jakiegos fajnego, nie koniecznie TVP2 czy cos... najlepiej NSport bo tam chyba wszystkie mecze mozna obejzec ;)
--- Koniec cytatu ---
Co do scoreboard-a to myślę że adekwatnym byłby ten z Canal+ bądź Orange Sport. Wg mnie te stacje najbardziej się kojarzą z naszą rodzimą Ekstraklasą.
Pozdrawiam ; )
Nawigacja
[#] Następna strona