Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Ekstraklasa patch
R.E.M.I.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEsiema widze ze rozmowa o patchu, wec mam pytanie czy wiecie ktore pliki odpowiadaja za muzyke w nowym pesie (online i normalnie )
--- Koniec cytatu ---
musisz przejrzeć pliki w game graphic studio (GGS) i będą to pliki o rozszerzeniu .adx
dopiero w weekend rozgrzebie PESa na części pierwsze to będę dużo więcej wiedział, bo póki co to zajrzałem tam na 5 minut i znalazłem loga :D
budzikwn:
wiem ze adx. chce sobie wlasnie swoja muzyke zrobic ALE NIEMAM JESZCZE FULL WERSJI I NIEMAM JAK OBLUKAC WLASNIE ale lepiej jest odtwarzac sama muzyke przez dkz studio ;D dzieki
Jak bys znalzl to napisz-bede wdzieczny ..
R.E.M.I.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwiem ze adx. chce sobie wlasnie swoja muzyke zrobic ALE NIEMAM JESZCZE FULL WERSJI I NIEMAM JAK OBLUKAC WLASNIE ale lepiej jest odtwarzac sama muzyke przez dkz studio ;D dzieki
Jak bys znalzl to napisz-bede wdzieczny ..
--- Koniec cytatu ---
po to wróciłem tutaj żeby pomagać w kwestii PESa, bynajmniej tyle co wiem...a co do odtwarzania to znacznie szybciej bedzie szło jak eksportujesz sobie wszystko do jakiegoś folderu i ściągniesz plugin do winampa .adx :)
kopaczek:
ja mogę zabrać się za of'a :) mam statsy dla całej polskiej ligi,angielskiej,niemieckiej,włoskiej,hiszpańskiej;)
i tam jeszcze kilku z innych lig...
daniel200:
ja mogę zrobić muzę mam w tym doświadczenie
Nawigacja
[#] Następna strona