Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Ekstraklasa patch

<< < (11/54) > >>

GułA:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECo do scoreboard-a to myślę że adekwatnym byłby ten z Canal+ bądź Orange Sport. Wg mnie te stacje najbardziej się kojarzą z naszą rodzimą Ekstraklasą.
Pozdrawiam ; )

--- Koniec cytatu ---

Ale chodzi o to ze nie beda ludzie grac tylko Orange Ekstraklasa... a np. mecz Chelsea - Arsenal i OrangeSport ? Co do canal+ to się zgodzę ;)

morrison:
jest już może przewidywana tak na oko data premiery tego Patcha? Już nie mogę się doczekać :D:D

mati_910:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEAle chodzi o to ze nie beda ludzie grac tylko Orange Ekstraklasa... a np. mecz Chelsea - Arsenal i OrangeSport ? Co do canal+ to się zgodzę ;)

--- Koniec cytatu ---
No a nie można zrobić tak jak w PES6 i 2008, że do każdej ligi/pucharu odpowiadał inny scoreboard? ;>
no bo jeśli tak się nie da zrobić to faktycznie Orange Sport odpada. Jednak jeśli chodzi o Ekstraklasę to zdecydowanie i tak wolę Canal+

REJESTRACJA lub LOGOWANIEjest już może przewidywana tak na oko data premiery tego Patcha? Już nie mogę się doczekać :D:D

--- Koniec cytatu ---
Jeszcze dużo, dużo pracy żeby wyszedł fajny patch, więc na chwilę obecną trudno mówić o dacie. Myślę, że nikt by nie chciał dostać tego dodatku zrobionego na odwal, a wręcz przeciwnie maksymalnie dopracowany :)

R.E.M.I.:
LEO WHY ??:D
jestem absolutnie za tym żeby było logo Canal +

herubq3:
wiecie nie wiem jak wy ale ja bym wolał żeby był patch na święta Bożego Narodzenia

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej