Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Ekstraklasa patch
GułA:
mati_910
mi chodzi tylko o te faworyzujące inne druzyny jak hymn lecha itd... ;) a takto soundtrack spoko.
morrison:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE7) HYMN LECHA POZNAŃ
pl.youtube.com/watch?v=ZC2A5OzM4pY&feature=related
(myślę że byłby to fajny element muzyczny w menu patcha; niby muzyka, a jednak przyśpiewka takie coś al'a fifowskie by to było:)
--- Koniec cytatu ---
To może zagraj sobie w Fife :)
Niech hymny i przyśpiewki będą przyśpiewkami na meczu a nie w muzyką w menu :) to moje skromne zdanie
R.E.M.I.:
dobra chyba najlepiej będzie jak każdy sobie sam zrobi indywidualnie soudtrack'a...
morrison:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdobra chyba najlepiej będzie jak każdy sobie sam zrobi indywidualnie soudtrack'a...
--- Koniec cytatu ---
I masz rację, a poza tym soundtrack jest chyba w tym patchu najmniej ważny. Raczej w to grę się gra niż siedzi w menu i słucha muzy :) Raczej każdy woli stroje, herby, bandy, boiska, itp.
mati_910:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEI masz rację, a poza tym soundtrack jest chyba w tym patchu najmniej ważny. Raczej w to grę się gra niż siedzi w menu i słucha muzy :) Raczej każdy woli stroje, herby, bandy, boiska, itp.
--- Koniec cytatu ---
Może i tak, ale moim zdaniem jeśli ma wyjść patch na jakąś skale to soundtrack powinien się w nim znaleźć bo jednak jest to element umilający nam przesiadywanie w menusach przed meczowych. Tak samo można by było mówić, że po co menusy i loga jak chodzi w zasadzie tylko o rozgrywkę;) Nie chodzi mi, że w patch-u ma się znaleźć akurat moja składanka tylko ogólnie;)
PS. FIFy nie lubię i nie gram, ale przyznać trzeba że oprawa muzyczna gry jest dobrze dopasowana w każdej niemal części;)
POZDRAWIAM ; )
Nawigacja
[#] Następna strona