Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Ekstraklasa patch
R.E.M.I.:
Dobra jt26cfcrox zaczynaj wtedy robic. odezwij się do mnie na gg to dam ci palete herbów pod Ekstraklase....
matwlo1994:
Ja mogę pomóc w robieniu OF'a dla Śląska Wrocław ;)
GułA:
ludzie do choja jeb.ańca >.< fajnie jest czekać na gotowca, fajnie kurw.a ? widzę wielu chętnych na grę na tym patchu, a mało chętnych do pomocy. choj bedzie z Ekstraklasy jak nie pomożecie, bardzo potrzebni kitsmakerzy (albo chociarz znajdz ktoś kitsy wszystkich drużyn na ten sezon.) i face makerzy(albo znajdz ktoś face'y (nie koniecznie wszystkich, ale najsławniejszych z każdej drużyny) to byla sprawa pierwsza, sprawa druga: pomozcie z tym jeb.anym ofem -.- bo póki co widzę chętnych tylko 3;/ polishmen, dla ciebie zadanie stworzenia składu wisły kraków, podeślę ci ofa jak zrobię GKS, jak skończysz wisłę to prześlesz OF'a matwlo któremu za zadanie daję śląsk :) ! pomóżcie proszę ! będzie to super patch. jest duży rozgłos, ale nie będzie to takie cipsko jak Evo League Patch :) (z calym szacunkiem dla twórców) Od dziś, hasłem Ekstraklasa patcha jest, chcesz grać ? Pomóż !
matwlo1994:
to kiedy i jak mi wyślesz tego of'a ??? jak coś to moje gg: 856483
I od razu mówię.... proszę o wyrozumiałość ponieważ robię to pierwszy raz :P
kazimar1992:
jt26cfcrox nie masz sie co unosic. Sa ludzie tacy jak ja co nie maja bladego pojecia o robieniu faceow kitsow itp , sa tez tacy jak ty co wiedza wszystko i wystarczy im tylko troche czasu i zrobia co moga, a ci co umieja a im sie nie che to W*A*L*I*C W D*U*P*S*K*O szkoda nerwow na nich. Trdune jest to do robienia ?? co trzeba jeszcze zrobic??? Chyba wolisz zeby patch byl robiony dluzej a zeby robili go solidni ludzie ktorzy sie na tym znaja , czy szybko i kazdy sobie cos zrobi i wyjdzie z tego GÓWN* nie chce sie tu wymadrzac czy cos ale takie jest moje zdanie. I nie chce sie klucic
Nawigacja
[#] Następna strona