Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje
Jak sie instaluje stroje do pes 2009?
kubek1905:
Strój nazwalem kit sciagnąłem gdb manager ale nie moge do tego programu dodac tego stroju
daje file - gdb folder - mój komp - Dysk D - pes - kitserver - gdb - uni - EPL - Chelsea - ga klikam ok i nic dalej jest szary herb zenitu
Michal18594:
Mam prośbę o pomoc. Zainstalowałem kitserver i GDB Manager, teraz chcę edytować jakiś strój jak to się dalej robi ? Który plik trzeba otworzyć aby załadować jakiś strój ?
lipa911:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEStrój nazwalem kit sciagnąłem gdb manager ale nie moge do tego programu dodac tego stroju
daje file - gdb folder - mój komp - Dysk D - pes - kitserver - gdb - uni - EPL - Chelsea - ga klikam ok i nic dalej jest szary herb zenitu
--- Koniec cytatu ---
Kolego otwierasz tylko folder GDB, a nie poszczególne stroje. To znaczy tylko do tego miejsca:
file - gdb folder - mój komp - Dysk D - pes - kitserver - gdb
dalej już nie !
-------------------------------------------------------------------------------------------
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam prośbę o pomoc. Zainstalowałem kitserver i GDB Manager, teraz chcę edytować jakiś strój jak to się dalej robi ? Który plik trzeba otworzyć aby załadować jakiś strój ?
--- Koniec cytatu ---
1) przydał by ci się jakiś program do edycji (nie MS Paint) tj. GIMP, Adobe Photoshop itp.
2) musisz mieć jakiś strój w kitserver np.: PES 2009\kitserver\GDB\uni\National\Europe\Poland\ga
i w folderze ga masz plik (strój) z rozszerzeniem *.png o rozmiarze 1024 x 512
3) jak to się robi ? zapraszam do tego tematu :
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Michal18594:
1. Programik mam tzn. mam GIMPa stroje też myślę że umiałbym robić bo kiedyś w FIFie się bawiłem z kitsami
2. Nie rozumiem tak dokładnie, te foldery trzeba sobie samemu robić czy robią one się same ? A jeśli ich nie ma to jak można je zrobić ?
3. Dzięki, filmik napewno się przyda :-) Ale proszę o odpowiedz na te pytania co zadałem teraz
lipa911:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE2. Nie rozumiem tak dokładnie, te foldery trzeba sobie samemu robić czy robią one się same ? A jeśli ich nie ma to jak można je zrobić ?
--- Koniec cytatu ---
Same to one się nie zrobią ;D. Najlepiej pobrac jakiegoś patcha/kitserver z kitsami i bez problemu.
Nawigacja
[#] Następna strona