Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje
Jak sie instaluje stroje do pes 2009?
Michal18594:
Aha dzięki wielkie ;) Na pewno pomoc się przyda. A powiedz mi jeszcze który sposób jest lepszy, przez kitserver czy przez Game Graphic Studio. I te foldery na końcu ten przykładowy "ga" to każdy folder oddzielnie odpowiada jednemu strojowi, np: ga - home. i że każdy folder ma zawierać jeden strój w formacie png ? I jak można to jak mają się nazywać te ostatnie foldery ?
jakubu:
pa- gospodarz
pb- wyjazd
ga- GK gospodarz
gb- GK wyjazd
Ja wrzucałem przez GGS bo nie miałem pliku mam przypasowanego do czystego PES'a, ale jak masz plik map to łatwiej i lepiej przez kitserver. każdy folder ma zawierać strój i fonty. Jakie ostatnie foldery ? chodzi ci o trzecie stroje?
px- trzeci
gx- GK trzeci
lipa911:
Najważniejsze są:
pa- gospodarz
pb- wyjazd
ga- GK gospodarz
gb- GK wyjazd
a inne np.: px,pc nie ma różnicy jaka nazwa i tak tylko działają te 4 wyżej. O wiele łatwiej przez kitserver bo tam tylko wrzucisz sobie do folderu i śmiga i nie musisz się bawic w programie w szukanie kitsa itp. , a jak ci nie zadziała to wtedy kasujesz ten png i basta.
Michal18594:
Dzięki wielkie, naprawdę pomogliście. I jeszcze jedno pytanko odnośnie folderów. Folder ma się nazywać przykładowo nazwą ligi ? I tak samo kluby ?
Czy np. jak chce zrobić w Others B Lech Poznań, to foldery musze nazwać ...GDB/uni/Others B ?/Lech Poznań ?, i czy ta nazwa musi być idealnie dokładną z tą w PES ?
pawelszalik:
Musi być dokładną z nazwą z pliku config w gdb folderze ;)
sorry za reklamę ale tu masz gotowy kitserver dla polskiej ligi
REJESTRACJA lub LOGOWANIE :D
Nawigacja
[#] Następna strona