Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje
Jak sie instaluje stroje do pes 2009?
Carlos9014:
bo w grze można mieć tylko 2 komplety stroi, a px jest tylko dla ciebie byś sam sobie oda czasu do czasu zmieniał
nikoos:
pomozcie. sciagnalem stroje, wrzucilem do kitservera tak jak mowiliscie (folder GDB) i teraz w lidze angielskiej i kilka narodowych panst sa czarne stroje. wylaczalem kitservera i wlaczalem ponownie i caly czas mam taki sam problem. co mam zrobic??
makaveli91:
Mam inny problem , zrobiłem sobie kitsy do drużyny w formacie png , nadpisuje na stare i włączam grę , strojów nie ma! , są całe szare , i inne pytanie rozmiar musi być ograniczony ?? wszystkie kitsy zajmują po 30KB moje natomiast po 60KB , co mam robić ?? wcześniej coś wyczytałem o jakimś formacie bin w folderze img , co z tym ?? , z góry dziękuję za pomoc :)
makaveli91:
coś zaczyna działać :) w jakim innym formacie mogą być koszulki ?? bo w png tylko mało kolorów mam (większość ciemniejszych) i np nie mogę zrobić takich kolorów jakie mają być
Carlos9014:
to tak koszulki, muszą być zapisane w formacie png, a także trzeba zmienic tryb na indeksowany i wtedy na pewno będą działać
Nawigacja
[#] Następna strona