Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Stroje

Jak sie instaluje stroje do pes 2009?

<< < (13/25) > >>

Maciek 80:
jak sie daje stroje barcy nowe sezon 09/10??? bo dalem do kitservera usunolem stare a nowe dalem i w grze mam szare stroje barcy co jest grane??? prosze o pomoc bedzie +karma

Carlos9014:
w gdb nie musisz usuwac starych stroi wystarczy, że je podmienisz, a jak masz szare to najprawdopodobniej trzeba zmienić na kolor indeksowany

moniarz3:
Mam następujący problem:nie mogę zmienić strojów polaków(w tej chwili mam czarne-nie idzie grać z drugą "czarną"drużyną)Chodzi mi o tryb BaL.Już robiłem wszystko-albo prawie,bo na pewno jest sposób na to.Tylko nie odsyłajcie mnie do tutoriali bo już je czytałem i żaden sposób nie pomaga.Pomóżcie(mam patcha 1.30)

ThEgUnNeRsXd:
może nie masz ich stroji zapisanych w png lub nie masz zmienionego na kolor indeksowany ???

moniarz3:
png-co to jest?(folder,typ rozszerzenia?)Jak i czym zmienić na indeksowany?
p.s.podczas instalki kita pojawia się komunikat :game exe:wrong file.  file..\pes2009.exe is an unknown EXE-file.Therefore,KITSERVER will not be attached to it.(kit jest w folderze z grą)Może to jest przyczyną?Wiem co znaczy ten komunikat lecz nie rozumiem dlaczego on się pojawia skoro plik wykonawczy to pes2009.exe!!!POMOCY

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej