Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
settings z rożdzielczościami do pesa 2009.
Morgaz911:
Panowie mam monitor 22 calowy , gdy ustawie odpoweidnia rozdzielczość 1680x1050 to PES na HIGH mi sie przycina (klatkuje)
procek mam 2x2.2 , ram 2 gb, grafike 512 .
Da się temu zaradzić, żebym mogł grać na HIGH ?
karwocha:
Mam problem z rozdzielczością w pesie, otóż mam monitor 20 calowy o rozdzielczości pulpitu 1440:900 (16:10). Chciałem sobie również w pesie 09 wybrać taką rozdzielczość (oczywiście w settings, bo w KS już nie działa bo mam patch’a 1.3) ale do wyboru jest tylko 1440:900, ale nie 16:10 tylko 8:5 (myślałem, że to jest to samo) i nie mam obrazu do końca pulpitu screeny:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE (u dołu i z góry widać, że obraz nie jest do końca pulpitu, tak samo jest w meczu)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
nie ma ktoś takiego pliku settings, aby była rozdzielczość 1440:900 (16:10) albo po prostu coś poradzić aby było dobrze?
Z góry dzięki
KOLEJORZ 1922:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam problem z rozdzielczością w pesie, otóż mam monitor 20 calowy o rozdzielczości pulpitu 1440:900 (16:10). Chciałem sobie również w pesie 09 wybrać taką rozdzielczość (oczywiście w settings, bo w KS już nie działa bo mam patch’a 1.3) ale do wyboru jest tylko 1440:900, ale nie 16:10 tylko 8:5 (myślałem, że to jest to samo) i nie mam obrazu do końca pulpitu screeny:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE (u dołu i z góry widać, że obraz nie jest do końca pulpitu, tak samo jest w meczu)
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
nie ma ktoś takiego pliku settings, aby była rozdzielczość 1440:900 (16:10) albo po prostu coś poradzić aby było dobrze?
Z góry dzięki
--- Koniec cytatu ---
wiem jak to chyba rozciągnąć
na monitorze masz pewnie przycisk SELECT/AUTO (przynajmniej ja tak mam) naciśnij to podczas gry i myślę że powinno zadziałać
karwocha:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwiem jak to chyba rozciągnąć
na monitorze masz pewnie przycisk SELECT/AUTO (przynajmniej ja tak mam) naciśnij to podczas gry i myślę że powinno zadziałać
--- Koniec cytatu ---
tak mam ten przycisk, ale po jego naciśnięciu nic nię nie dzieje tzn. obraz się nie zmienia :-\
cube:
A próbowałeś zainstalować grę od nowa?? Ja jak miałem nowy monitor to właśnie miałem problem z rozdziałką(u mnie obraz był spłaszczony a rozciągnięty na boki) ponowna instalacja gry pomogła
Nawigacja
[#] Następna strona